Wpis z mikrobloga

@MyOwnWorstEnemy: biedaków p0laków nie stać nawet na auto za 15 tysięcy, oni będą do usrsnej śmierci jeździć lanosem albo passerati 1.9 tdi i żyć na wyparciu mówiąc sobie jakiego to oni zajebistego auta nie mają.
  • Odpowiedz
@MyOwnWorstEnemy trochę prawdy w tym jest ale… nowe auto kupuje ktoś kto ma pieniądze i taki samochód przez 5-10 lat nie będzie miał awarii, po 10 latach lub gdy przejedzie już koło tych 120-150tys km to zacznie się pasmo wydatków związanych z wymianą elementów które poprostu się zużywają i nie mówię tu o klockach i tarczach ale droższe akcje jak rozrząd, turbina, sprężarka, alternator, sprzęgło, elementy zawieszenia itp itd. W niektórych
  • Odpowiedz
@MyOwnWorstEnemy: W 2006 kupiłem 6 letniego Lanosa i kilka dobrych lat nim jeździłem. Oczywiście był fajny, ale i ja byłem wtedy prawie 20 lat młodszy a tygodniowy koszyk zakupów kosztował niecałą stówę w markecie. Tusk był młody, a Jarkacz był starszym panem co konsultował swoje pomysły z bratem. Euro było tanie, wchodziliśmy do Schengen, nie było woke i świat był otwarty. Na A4 do Katowic (bo dalej nie było) leciało
  • Odpowiedz