@b_oski: @vanitydomain @open_or_die mój ojciec miał lanosa z salonu, tylko że to był full wypas - wspomaganie, klima, elektrycznie otwierane szyby i ocynk. Był w rodzinie przez około 15 lat. Nigdy nas nie zawiódł. Robił średnio 10k kilometrów rocznie. Czy się go dobrze prowadziło czy nie, to już niestety nie pamiętam. W tamtym czasie nie miałem porównania ;p Ogólnie miło wspominam ten samochód. Być może jeszcze gdzieś jeździ
@spac_jesc_pracowac: wokół komina w mieście powiatowym i zdziwienie, że dojechał do 150kkm xD To nawet teraz "auta som do dwustu tysiency" miałby jeszcze 50k do wyjeżdżenia.
Dejta chopu spokój, szarpnął się na E90 i teraz to dla niego najlepszy samochód na świecie. Niech się cieszy chłopina, po co go wyprowadzać z błędu i uświadamiać, że na przykład lepiej od E90 prowadzi się byle jaka przednionapędowa Alfa 159? Przecież ma BE-EM-WU.
@b_oski: ale ja ani nie potrzebuję ekskluzywności, ani upalania xD od 8 lat mam jednego Golfa Mk4, którego znam od wielu lat i wiem co go boli i co mu dolega. nigdzie nie mówię, że jest to idealny samochód, on ma mnie wozić z punktu A do punktu B i do tego nadaje się idealnie.
jakbym chciał do upalania wziąłbym tanie e4śmieć żeby ewentualna naprawa kosztowała grosze (jak w moim
@MyOwnWorstEnemy: te idealne lanosy to zazwyczaj ledwo jadą. Właściciele wyznają zasade ze poki cos nie odpadlo to mozna jeździć. I tak lataja trupy po drogach a Janusze dumni, ze taka perelka jest bezawaryjna. Rodzice maja sasiada z takim starym Lanosem. Co rok pakuje kasę w jakies naprawy. Silnik 2 razy miał generalkę. A jak to auto jedzie to ciągle w nim jakiz łozgot słychać. Jezdzi? No jezdzi!. Bezawaryjne? Bzdura całkowita.
Powiedzcie mi jaki jest sens emigrowania z Polski w dzisiejszych czasach ? Przecież na zachodzie już wcale nie jest lepiej chyba, że się jest jakimś specjalistą…
źródło: IMG_4152
PobierzCzy się go dobrze prowadziło czy nie, to już niestety nie pamiętam. W tamtym czasie nie miałem porównania ;p Ogólnie miło wspominam ten samochód. Być może jeszcze gdzieś jeździ
@spac_jesc_pracowac: Ja pamiętam. Bujało i miotało tym s---------m na ówczesnych drogach bardziej niż Polonezem.
@spac_jesc_pracowac: wokół komina w mieście powiatowym i zdziwienie, że dojechał do 150kkm xD
To nawet teraz "auta som do dwustu tysiency" miałby jeszcze 50k do wyjeżdżenia.
Dejta chopu spokój, szarpnął się na E90 i teraz to dla niego najlepszy samochód na świecie. Niech się cieszy chłopina, po co go wyprowadzać z błędu i uświadamiać, że na przykład lepiej od E90 prowadzi się byle jaka przednionapędowa Alfa 159?
Przecież ma BE-EM-WU.
jakbym chciał do upalania wziąłbym tanie e4śmieć żeby ewentualna naprawa kosztowała grosze (jak w moim
@winsxspl: Ale E90 jest c-----e. Dziękuję, nie mam więcej pytań.
@tellet: nie no, kilka razy byliśmy nim na wakacjach kilkaset kilometrów od domu xD
„Nie ma znaczenia, czy jeździsz 500 000-dolarowym samochodem, czy 50 000-dolarowym – obie te rzeczy wykonują tę samą funkcję.”
Steve Jobs
@spac_jesc_pracowac: a to tego odmówić naszemu odmówić też nie mogę.