zdolny-strażnik-18: Jako że w końcu pojawił się projekt ustawy, wołam tuskobota @kuncfot żeby w końcu odpowiedział dlaczego odległość wiatraczka od drogi musi wynosić co najmniej 1H, od linii wysokiego napięcia co najmniej 3H a od mieszkania albo domu polaka szmaciaka tylko 500 m.
Czekam mistrzu, miałeś dwa miesiące. Brak odpowiedzi będzie równoznaczny z przyznaniem do bycia ekoszurem.
niewzruszony-filozof-77: @kuncfot No widzisz, a ja zapytałem kiedy ostatnio przywaliło w samochód na drodze. Albo w linię wysokiego napięcia. Umiesz odpowiedzieć dlaczego dla państwa 1H-3H a dla szmaciarza 500 metrów czy jenak ekoszuria na pełnej?
Rozumiesz w ogóle pytanie czy tak jak 2/3 polactwa masz problem z czytaniem i walisz non sequitury?
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
a od kiedy jak może spaść na jezdnię to nie może na dom? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dwóch pozostałych bottomów nie komentuję bo wam to można nawet wlewać roztopione szkło w odbyty a potem kazać stawać
Czekam mistrzu, miałeś dwa miesiące. Brak odpowiedzi będzie równoznaczny z przyznaniem do bycia ekoszurem.
Rozumiesz w ogóle pytanie czy tak jak 2/3 polactwa masz problem z czytaniem i walisz non sequitury?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer