Aktywne Wpisy

miszkurkam +111
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz
Pietruchoowy +5

To już drugi do mnie w tej edycji...
Także nie polecam wykopowiczów i niech się wstydzą: @Barneyeos i @ferigone.
Kolejna paczka do mnie (trzecia już) również nie została nadal nadana. No cóż... nie polecam "zabawy" z @wykoPAKA
#oswiadczenie #wykopaka #wykopaczka #wykopoczta
źródło: image
Pobierz@krisip: Rozumiem szkalowanie użytkowników, którzy okazali się być totalnymi kretynami, ale co ma do tego sama akcja? Przecież przydzielili ci wolontariusza i na pewno dostałeś paczkę. Domyślam się, że to odbiera nieco uroku całej zabawie, ale nie wiń organizatorów za to, że akurat tobie trafił się idiota.
Do trzech razy sztuka, a Jezus mawiał "czekajcie, a będzie Wam dane" ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Shyvana pewnie już z Dapim coś dla Ciebie składają ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Co do rozgoryczenia - nie czuję rozgoryczenia a po prostu przykro.
Ja myślę, że bardziej rygorystyczne zasady pozwoliły by zmniejszyć obecną skalę. I tak - jak ktoś się raz na kilka miesięcy loguje to nie czyni z niego człowieka którego można
Sam sobie kupisz to co potrzebujesz za rok.
@kt13 wiadomośc dostałem 25 ale chyba po stronie organizatorów powinno leżeć dopilnowanie tematu i na pewno dużo wcześniej wiedzieli, że mój kolejny nadawca nawalił - przecież jest możliwość komunikacji z nim itp.
@kimunyest95 wiesz, bardziej chodzi o zasadę i
Ale, że skąd właściwie mieli wiedzieć? Może typ do końca leciał w kulki, albo np. chciał uczciwie zrobić pakę, a dzień przed wysyłką miał wypadek komunikacyjny i umarł? Organizatorzy przecież wiedzą o odbiorcy niewiele więcej od Ciebie tak
@krisip: twój drugi nadawca zweryfikował pierwsza paczę, nie zrobił tego po raz drugi dla Ciebie. Pierwsza tura na przygotowanie paczki była do 15 grudnia. Ile chciał byś dać dla drugiej tury czasu szczególnie przed świętami? podejrzewam że
Co ciekawe - ekipa wykopaki powinna tutaj się już zainteresować i skontaktować, zwłaszcza, że to nie było kilkaset przypadków i było do ogarnięcia.
Sprawa jest taka. Paczkę przygotowałem i pozytywnie zweryfikowałem kilka dni temu. Czekam na weryfikację paczki mojego odbiorcy bo bez tego nie dostanę danych do wysyłki, albo czegoś nie rozumiem, albo coś poszło nie tak bo termin minął wczoraj. Niech
źródło: image
Pobierz