Wpis z mikrobloga

Kolejny wykopek, którego omijajcie szerokim łukiem, gdyż jest niesłownym kłamcą - nie można mu ufać i robić z nim jakichkolwiek interesów to @Barneyeos, który nie wysłał do mnie #wykopaka

To już drugi do mnie w tej edycji...

Także nie polecam wykopowiczów i niech się wstydzą: @Barneyeos i @ferigone.

Kolejna paczka do mnie (trzecia już) również nie została nadal nadana. No cóż... nie polecam "zabawy" z @wykoPAKA

#oswiadczenie #wykopaka #wykopaczka #wykopoczta
krisip - Kolejny wykopek, którego omijajcie szerokim łukiem, gdyż jest niesłownym kła...

źródło: image

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie polecam "zabawy" z @wykoPAKA

@krisip: Rozumiem szkalowanie użytkowników, którzy okazali się być totalnymi kretynami, ale co ma do tego sama akcja? Przecież przydzielili ci wolontariusza i na pewno dostałeś paczkę. Domyślam się, że to odbiera nieco uroku całej zabawie, ale nie wiń organizatorów za to, że akurat tobie trafił się idiota.
  • Odpowiedz
  • 4
@Silly_Alpaca: nie wiem kto był jakim wolontariuszem ale teraz trzeci paczkę "wysyła" i nie może wysłać;) Uj tam z paczką za kilka złotych, zwyczajnie przykro a organizatorzy może by wyciągneli wnioski i zagęścili sito weryfikacji bo pierwszy do mnie wysyłający to się na wykopie co 2 miesiące pokazuje...
  • Odpowiedz
  • 3
@Silly_Alpaca: to zwykła paczka a nie gold, mniejsza o to, ja się i tak postarałem spersonalizować dla swojego odbiorcy i w sumie paczkę ogarnąłem w dwa dni plus wysyłka.
Co do rozgoryczenia - nie czuję rozgoryczenia a po prostu przykro.
Ja myślę, że bardziej rygorystyczne zasady pozwoliły by zmniejszyć obecną skalę. I tak - jak ktoś się raz na kilka miesięcy loguje to nie czyni z niego człowieka którego można
  • Odpowiedz
@krisip: bądź cierpliwy, wolontariusze potrafią zrobić najlepsze paczki ( ͡° ͜ʖ ͡°) przez 4 edycje w których się bawię bądź obserwuje to nikt nie został bez paczki i w Twoim przypadku będzie podobnie.
  • Odpowiedz
  • 38
@krisip dostałeś wiadomość 25 grudnia, 26 grudnia sklepy nieczynne. Ludzie porozjeżdżane na urlopach. Twój wolontariusz ma pewnie czas od wczoraj, czyli od 02.01 na to aby iść do sklepu. Tak, dostaniesz paczkę z dużym opóźnieniem, po świętach ale to wina wykopków. Paczkę dostaniesz choćby organizatorzy wykopaki sami mieli ją złożyć, chociaż na ich miejscu składałoby mi się ją teraz trochę bardziej smutno
  • Odpowiedz
  • 3
@krisip ją się loguje raz na kilka miesięcy a nje nazwałabym się niezaangażowaną w to w co się zgłaszam xd po to właśnie jest limit dotyczący postów aby właśnie mieć tych zaangażowanych na portalu. A i tak byly placze wykopkow co tu maja konto 10 lat ale mało postuja i nie moga przez rok 50 wpisow zrobic.....Możesz założyć własną wykopake i wprowadzić samemu sito, powodzenia ;)
  • Odpowiedz
@krisip @Silly_Alpaca Ja to i tak się dziwię, że po akcji z pietruszką ludzie nie mają z tyłu głowy, że przecież też może się im trafić taki galant xD Ja wiem, że to tylko jedno zdarzenie na tysiąc, ale do tego dochodzą osoby, które nic nie wyślą i jest płacz. To, że w ogóle istnieje jakaś specjalna czarna lista dla wykopaki mówi wszystko xD No i też jak przeglądnąłem osoby
  • Odpowiedz
  • 1
@Gmeras: nie mam pretensji do organizatorów, choć widzę, że gdzieś im coś nie pykło w tym roku. Moja druga zabawa w wykopakę i za pierwszym wszystko było ok. :)

@kt13 wiadomośc dostałem 25 ale chyba po stronie organizatorów powinno leżeć dopilnowanie tematu i na pewno dużo wcześniej wiedzieli, że mój kolejny nadawca nawalił - przecież jest możliwość komunikacji z nim itp.

@kimunyest95 wiesz, bardziej chodzi o zasadę i
  • Odpowiedz
@krisip:

wiadomośc dostałem 25 ale chyba po stronie organizatorów powinno leżeć dopilnowanie tematu i na pewno dużo wcześniej wiedzieli, że mój kolejny nadawca nawalił - przecież jest możliwość komunikacji z nim itp.

Ale, że skąd właściwie mieli wiedzieć? Może typ do końca leciał w kulki, albo np. chciał uczciwie zrobić pakę, a dzień przed wysyłką miał wypadek komunikacyjny i umarł? Organizatorzy przecież wiedzą o odbiorcy niewiele więcej od Ciebie tak
  • Odpowiedz
@kt13 wiadomośc dostałem 25 ale chyba po stronie organizatorów powinno leżeć dopilnowanie tematu i na pewno dużo wcześniej wiedzieli, że mój kolejny nadawca nawalił - przecież jest możliwość komunikacji z nim itp.

@krisip: twój drugi nadawca zweryfikował pierwsza paczę, nie zrobił tego po raz drugi dla Ciebie. Pierwsza tura na przygotowanie paczki była do 15 grudnia. Ile chciał byś dać dla drugiej tury czasu szczególnie przed świętami? podejrzewam że
  • Odpowiedz
  • 0
@Gmeras: nie wiem, zamiast siedzieć i pisać innym głupoty na wykopie na co czas miał można kopsnąć się do sklepu. Też przed świetami u mnie działo się dużo ale paczkę choć nie musiałem to spersonalizowaną ogarnąłem w dwa dni plus kolejny na wysyłkę :) Indolencja czy lenistwo? Wolontariusza się nie czepiam ale w historii tegorocznej wykopaki dla mnie za dużo bałaganu i opieszałości.
  • Odpowiedz
  • 0
@Zgrywajac_twardziela: zobacz tu: ewidentnie nawalił z pierwszą paczką też: https://wykop.pl/wpis/79387329/wykopaka-kiciochpyta-pytaniedoeksperta-sprawa-jest

Co ciekawe - ekipa wykopaki powinna tutaj się już zainteresować i skontaktować, zwłaszcza, że to nie było kilkaset przypadków i było do ogarnięcia.
@Barneyeos 0
#wykopaka #kiciochpyta #pytaniedoeksperta

Sprawa jest taka. Paczkę przygotowałem i pozytywnie zweryfikowałem kilka dni temu. Czekam na weryfikację paczki mojego odbiorcy bo bez tego nie dostanę danych do wysyłki, albo czegoś nie rozumiem, albo coś poszło nie tak bo termin minął wczoraj. Niech
krisip - @Zgrywajac_twardziela: zobacz tu: ewidentnie nawalił z pierwszą paczką też: ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz