Wpis z mikrobloga

TreΕ›Δ‡ przeznaczona dla osΓ³b powyΕΌej 18 roku ΕΌycia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@radkoski: W sumie dla wielbicieli takiej akurat rozrywki to Republika postawiΕ‚a na stare, sprawdzone pewniaki pod publicznoΕ›Δ‡ 50+:
"WΕ›rΓ³d polskich wykonawcΓ³w znajdΔ… siΔ™ m.in. SΕ‚awomir ŚwierzyΕ„ski z Bayer Full, Weekend, Milano, Lombard, Kombi, Don Vasyl, PiΔ™kni i MΕ‚odzi, oraz MIG. PublicznoΕ›Δ‡ zabawiΔ… takΕΌe zespoΕ‚y z zagranicy, takie jak Boney M., Captain Jack i Bad Boys Blue."
Sylwester z TVP2 wypadΕ‚ przy tym bladziutko i nawet Bryan Adams tego nie uratowaΕ‚
  • Odpowiedz
@JackDaniels: byłem u rodziców i tak przełączali TVP2, polsat, TVR i muszę przyznać, że na republice ładnie grali.
Boney M., Captain Jack i Bad Boys Blue – no same hity, ktΓ³re kaΕΌdy kojarzy.
  • Odpowiedz
@radkoski: ja oglądałem dla beki. W sumie, jak ktoś lubi disco polo, to musiało być niezłe. Konkurencja niewiele lepsza. Wkurzały tylko te delikatne aluzje polityczne prowadzących (przede wszystkim Patyry).
  • Odpowiedz
@Soczi akurat boney M to byΕ‚a jakaΕ› parodia, Ε‚adnie tam musieli tankowaΔ‡ przed wystΔ™pem ( Ν‘ΒΊ ΝœΚ–Ν‘ΒΊ)

Ogólnie to masz rację, republika dała radę choć miejscami za dużo disco polo było.
  • Odpowiedz
@fornson23: to jest pokΕ‚osie 8 lat TVPis a gΕ‚Γ³wnie czasΓ³w Kurskiego, ktΓ³ry zrobiΕ‚ z Zenka jakiegoΕ› boΕΌyszcza o nawet nagraΕ‚ o nim film kinowy a disco polo wyniΓ³sΕ‚ na wyΕΌyny rozrywki.
  • Odpowiedz
@radkoski: ByΕ‚em u moich rodzicΓ³w i tak przeΕ‚Δ…czali pomiΔ™dzy trzema sylwestrami i nie wiem czy to wina tego ΕΌe majΔ… tylko telewizjΔ™ naziemnΔ…, ale republika miaΕ‚a kiepskΔ… jakoΕ›Δ‡ obrazu - takie max 540p
  • Odpowiedz
@wanghoi a to Boney M. to jakaś Jamajka, która kilkadziesiąt lat temu śpiewała chwilę w ich chórkach i nawet nie była członkiem zespołu xD Mogli jeszcze zaprosić Michała Milewicza i reklamować to jako występ Elvisa xD
  • Odpowiedz
@radkoski: GardzΔ™ republikΔ… ale prawdΔ™ mΓ³wiΔ…c to te disco wieΕ›ki wypadΕ‚y lepiej niΕΌ jakaΕ› Wersow na TVP 2. Nie wiem jakim ch*jem siΔ™ ona tam znalazΕ‚a.
Wgl Sylwester na TVP to poraΕΌka
  • Odpowiedz
WkurzaΕ‚y tylko te delikatne aluzje polityczne prowadzΔ…cych (przede wszystkim Patyry).

@fornson23: nie ma takiego wydarzenia, ktΓ³re dla pisowcΓ³w nie bΔ™dzie okazjΔ… do nakrΔ™cania wojny polsko polskiej
  • Odpowiedz
nie ma takiego wydarzenia, ktΓ³re dla pisowcΓ³w nie bΔ™dzie okazjΔ… do nakrΔ™cania wojny polsko polskiej

@xqwzyts ale trzeba przyznać, że jak na Republikę to się hamowali. Chociaż wiadomo, sylwester w plenerze to nie powinien być wiec polityczny.
  • Odpowiedz
Sylwester z TVP2 wypadΕ‚ przy tym bladziutko i nawet Bryan Adams tego nie uratowaΕ‚ ( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)

@JackDaniels: ci to zawsze muszą coś odwalić, odwrócić kota ogonem. Chociaż widać tu lekki szacun dla twórczości Briana Adamsa xd
  • Odpowiedz
@radkoski: Samo to, ΕΌe TVP rywalizuje z RepublikΔ… kto ma lepszΔ… oglΔ…dalnoΕ›Δ‡, biorΔ…c pod uwagΔ™ pewnie z 50x wyΕΌszy budΕΌet TVP, Ε›wiadczy o upadku mediΓ³w publicznych w PL.
  • Odpowiedz