Aktywne Wpisy

walokid +6
Robiłem koledze #elektryka w domu, a nie jestem elektrykiem. Łączyłem kable na kostki wago bo najłatwiej się spina i rozpina, ale kiedyś mi jeden spec mówił że to fuszerka jest i lepiej zaciskać przewody albo łączyć na kostki skręcane. Jakie macie zdanie na ten temat?
#majsterkowanie #walokidmajstruje
#majsterkowanie #walokidmajstruje

źródło: wago
Pobierz
MrPawlo112 +423

źródło: temp_file7149234952016314487
Pobierz
źródło: pYAy45tZ3R5lUe8msJmnn89l8tPimAts
Pobierzto kaczor uznał że on też musi no i poleciał w swoim stylu.
@przeciwko78 no i w p---u wylądował
@
@FatZgred: już samo zlecenie organizacji tego lotu Sasinowi brzmi jak zlecenie zamachu.
Tusk leciał osobno wcześniej.
Kaczyński leciał osobno bo w tym roku były wybory prezydenckie i chciał się przypodobać.
Kaczyński przez 5 lat kadencji prezydenckiej 2005-2010 leciał do Smoleńska tylko w 2010.
@IcyHot: Latał tylko wtedy jak były jakiekolwiek wybory. Kiedyś był dostępny pełny kalendarz jego wizyt zagranicznych.
Zielona wyspa byla skutkiem tego, ze w Polsce banki nie oferowaly takich insttumentow finansowych jak na zachodzie.
@FatZgred: I obaj bardzo dobrze na tym wyszli.
@Gluptaki: Jakiś "polak" z ramienia GRU musiał mieć pieczę nad operacją(zawsze mówił że to zamach, pewnie ma info z pierwszej ręki)
@zbyszko17 Mogłeś jeszcze dodać że Prezydent Lech Kaczyński(z dużej litery bo mu się należy, nie to co jego, ha, tfu, bratu) z jakiegoś powodu zaspał, miał taki sam problem jak Kwaśniewski? lot był spóźniony o 27 minut, co miało duży wpływ na katastrofę.