@mirko_anonim: Jestem kobietą i jestem w takiej samej sytuacji. Dodatkowo nawet jako facet możesz sobie znaleźć bogatą, starszą kobietkę, która Cię będzie utrzymywać, więc nie wiem co tam narzekasz, że tylko kobiety tak mają. Przynajmniej cię nie będzie biła i gwałciła, jak to się dzieje gdy kobiety nie mają nic i wychodzą za mąż dla kasy. :)
@jan-pomaski: a tam, znałam takiego przeciętnego chłoptasia, ale se tak dorabiał jako pan do towarzystwa, wystarczy mieć gadane i być dobrym w te klocki ;-)
genialny-twórca-85: Masz dużo racji mireczku, przechodziłem przez to samo. Te wszystkie książki samorozwojowe to serio bullshit, odpuść dla zdrowia psychicznego. Pytanie co masz na myśli mówiąc "majątek". Czy chodzi ci o po prostu własny dom/mieszkanie czy może miliony na koncie. Jeśli to drugie, to nigdy nie dojdziesz do tego samym etatem, nie w tym systemie. Ale jeśli chcesz mieć po prostu życie, w którym nie czujesz się jak chomik w kołowrotku,
nieugięty-poszukiwacz-66: Nie słuchaj tych od inwestowania na giełdzie. 75% osób traci hajs na giełdzie. Oni tak naganiaja na giełdę bo to jest typowy MLM scam. Muszą mieć kogoś nowego kto wpłaci hajs na giełdę żeby oni mogli sprzedać z zyskiem lub zejść że straty. Jak nie będzie nowego narybku to ich gieldunia nie urośnie i nici z wielkich inwestycji, które są takimi właśnie inwestycjami, że potrzebują ciagle nowych frajerów do golenia.
Nie słuchaj tych od inwestowania na giełdzie. 75% osób traci hajs na giełdzie. Oni tak naganiaja na giełdę bo to jest typowy MLM scam. Muszą mieć kogoś nowego kto wpłaci hajs na giełdę żeby oni mogli sprzedać z zyskiem lub zejść że straty. Jak nie będzie nowego narybku to ich gieldunia nie urośnie i nici z wielkich inwestycji, które są takimi właśnie inwestycjami, że potrzebują ciagle nowych frajerów do golenia. I zawsze
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link