Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +922
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
tears-of-a-clown +134
odtorusowiony #sebcel miły ciepły tak

Jestem Maszynistą pojazdów trakcyjnych w spółce PKP Cargo. Więc no ten...
#ama czy jak to woli ask me anything , co będę mógł, na to odpowiem.
No i szcześliwego nowego roku 2025 Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) #sylwesterzwykopem
#przegrywcojezdzikoleja #pytaniedoeksperta #pytanie #kolej #maszynista
źródło: 400210619_7002292426490093_4992186486365463510_n
PobierzMoja naiwność, bym tak rzekł. Po prostu nie widziałem wtedy ofery kursu z IC. Nie ogarnąłem wtedy że warto byłby wysłać CV bezpośrednio na email do nich. Więc jestem tutaj.
Nie ma takiego, chyba że na lokomotywach Gama, ale w Cargo nie jeżdżą.
Ale jeśli przyciśnie, to tak powiem że trzeba sobie radzić ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zdarza się.
Nie ma potrzeby, dyżurni dotrzymują mi towarszystwa na radiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przegrywa pytasz ( ಠ_
Kiedyś oglądałem krótki dokument na ten temat i mówili, że to temat tabu ale nie wierzę, że nikt o tym nie gada ;p
2) jak ogólnie doświadczenie z dyżurnymi ruchu? Głównie młodymi bo z starymi to wiadomo. Dlaczego czasem analiza w Cargo trwa 4-5h a u prywaciarzy 2h( ͡° ͜ʖ ͡°)
3) piszesz faktycznie
Przepisy zabraniają czegoś takiego. Podczas jazdy maszynista ma się skupiać wyłącznie na jeździe.
Nie mam. I nie ma specjalnie na co się przygotowywać. Sama świadomość że coś takiego może się wydarzyć wystarczy. I nie gada się o tym bo zwyczajnie nie ma co się chwalić że
Ja rolką (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ale pamiętam żeby zabrać z ciśnieniowego pantografów lub sprężarki.
W innych przypadkach kawałek kartki wystarczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Ojciec dyżurny na to k---i. I chyba mu się nie