Wpis z mikrobloga

#zwiazki mirki. Ktoś był z was w któryś termach w górach? Bo chce różowa zabrać we wtorek, ale nie wiem które będą najlepsze. pasuje mi jechać na cały dzień. Myślałem o termach zakopiańskich. Ale jest jeszcze terma bania, Bukowina Tatrzańska i jeszcze inne. Które będą najlepsze?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@maruud: może skusze się na te termy Chochołowskie skoro mówisz, że najfajniejsze. Tylko chciałem kupić bilet na cały dzień, a widzę, że impreza sylwestrowa zaczyna się od 19 czyli na zwykłym bilecie będę mógł być do 19 czy do północy? Bo widziałem oferty sylwestrowe od godz 19
  • Odpowiedz
  • 0
@Espance normalnie na bilecie całodniowym możesz siedzieć od rana do zamknięcia obiektu. Nie mam pojęcia jak to wygląda z nocą Sylwestrą. To już musisz ich zapytać . Nigdy nie byłem na takiej imprezie i nie wiem jak takie bilety się łączą albo jak to działa
  • Odpowiedz
  • 1
@Espance na Chochołowskich, Bukowina i Bania byłem cały dzień z tym że na Bukowinie i Bani tylko raz byłem cały dzień . Na pozostałych po parę godzin. Po paru wizytach w tych wszystkich miejscach wybieram tylko Chochołowskie i jadę tam na cały dzień i biorę bilet open z basenami i sanuami
  • Odpowiedz