Wpis z mikrobloga

Czy jest ktoś posiadający internet w Dipolu? Jak się sprawuje? Mam jeszcze do wyboru światłowody od wszystkich sieci komórkowych i Koby, ale jakoś ten symetryk kusi bardziej.
#bialystok
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cinoski: miałem jakieś 10 lat temu, i jeśli nic się nie zmieniło to nie polecam, mała firma, zero profesjonalizmu, kobę też se odpuść, mam netie 3 rok i jest super, zero problemów, wszystko działa na maksa. Ale pewnie znajdzie się ktoś co napisze inaczej:D
  • Odpowiedz
@Cinoski: kolega krzychoo to chyba z konkurencji (jeszcze poleca Netię xd). dipol topka od ponad 20 lat. pełen symetryk. przez ten czas ilość awarii do policzenia na palcach jednej reki. publiczny IP.
  • Odpowiedz
  • 0
@krzychooo11: Netia oferuje tylko miedziuchę, więc nie skorzystam
@tylkolurko Jeden rabin powie tak, a inny powie nie. Miałem osiedlowy w Białymstoku i działał dobrze, mam Orange po telefonicznym i też działa dobrze.
  • Odpowiedz
@Cinoski miałem dipol u rodziców jak tylko pojawił się internet jakikolwiek na osiedlu. Teraz w bloku obok też mam dipol i zdarzyło się parę razy że nie było neta przez krótsza czy trochę dłuższą chwilę. Wcześniej na bialostoczku miałem Kobe i było zdecydowanie mniej przerw. Wziąłem dipol trochę przez to że w razie potrzeby mogę wziąć telewizję po kablu który jest już w bloku i w sygnał w gniazdku. Koba miała
  • Odpowiedz
@Cinoski: Ja mam Kobę i polecam - praktycznie bez żadnych przerw od lat (no był jeden dzień gdy wleciał nowy sezon Fortnite ale wtedy cały Internet wszędzie padakę złapał - wtedy przez godzinę było "wolniej" ).
  • Odpowiedz