Aktywne Wpisy

Daleth2202 +20
Zróbmy taką zabawę. Jeśli w pamięci utkwił ci tekst z reklamy sprzed wielu lat, napisz go w komentarzu. Jeśli widzisz tekst który pamiętasz, zaplusuj. Jeden tekst = jeden komentarz. Zaczynam
Dłuższe życie każdej pralki to Calgon
I ch*j przyszło i na mnie, duże korpo, zajebiste zarobki 30k+ na łapę i mnie dziś wyje**li bo im się odwidziało zatrudniać ludzi spoza US.
Trzymajcie się tam w tym kryzysie.
#programista15k #programowanie
Trzymajcie się tam w tym kryzysie.
#programista15k #programowanie
#samochody #kierowcy #polskiedrogi
źródło: IMG_3181
PobierzAutomatyczne włączanie świateł to prosty system, działający w oparciu o mierzący natężenie światła czujnik zmierzchu. Dzięki niemu światła mijania są automatycznie uruchamiane w momencie gdy zapada zmrok lub auto wjedzie do tunelu. Sprawność działania tego urządzenia jest uzależniona od jego czułości.
@ipiter0: Może dla tego, że chociażby w ten sposób uczą ludzi podczas kursu na prawo jazdy. Sam pamiętam jak była mgła nawet lekki śnieg chyba padał a instruktor mi przeciwmgielne kazał wyłączyć bo jeszcze za duża widoczność gdzie było biało.
@Czerwone_Stringi: Dlaczego zarzynasz samochód jeżdżąc z włączonym systemem start-stop?
Jak czujnik zle zadziala to mamy we mgle taki skutek ze auto jedzie z przodu na ledach dziennych a z tylu jedt wszystko off.
Btw jazda na p.mgielnych jak jest minimalna mgla to tez raczyszko