Wpis z mikrobloga

Dajcie plusika dla mojej najlepszej przyjaciółki, pożegnaliśmy się wczoraj po trwającej trzy miesiące intensywnej walce o odzyskanie zdrowia. Niestety rak był bezlitosny i pozostawił nas bez szans. Ipsy była ze mną od jedenastu lat, to był oczywiście najlepszy pies na świecie. Pustka niesamowita.
#labrador #zebroplusy #najlepszyprzyjaciel
lornemalvo77 - Dajcie plusika dla mojej najlepszej przyjaciółki, pożegnaliśmy się wcz...

źródło: IMG_1955

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
A ja jutro adoptuje z rodzinką pieska ze schroniska. Nigdy nie miałem psa. Ale dałem się przekonać.
  • Odpowiedz
@lornemalvo77 współczuję straty ale używanie słów "najlepszy przyjaciel" w kontekście psa to xD.
Czy ten przyjaciel doradzi ci, pomoże ci w trudniej chwili, zaopiekuje się tobą, zawiezie cię do szpitala w razie wypadku?
  • Odpowiedz
bierz szybko nowa, najlepsze lekarstwo

@JonaszSynGrazyny:
Nie zgodzę się z tym. Dużo osób bierze nowego z nadzieją, że będzie taki jak ten poprzedni. No ale nie - nie będzie. Będzie to w------ć, że nie jest taki sam. Że nie przychodzi w ten sam sposób co tamten, nie merda tak ogonkiem jak tamten, nie kładzie się w kąciku jak tamten. No ale wiadomo, ile ludzi tyle opinii, jednak jednego przyjaciela nie
  • Odpowiedz
@koronawirus: nie no, nie bierz mnie dosłownie, że to lekarstwo co zaleczy. To może inaczej, z mojego doświadczenia, zawsze płynnie przechodziłem po stracie psa i nigdy mi do głowy nie przyszło, że mam liczycy, że będzie taki sam jak poprzedni.
  • Odpowiedz