Wpis z mikrobloga

Ale chłop ma lipę.
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło podróżowanie

#polskiyoutube #podroze #przezswiatnafazie #bezplanu
okoboji - Ale chłop ma lipę.
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swó...

źródło: fazolandia-wystawiona-na-sprzedaz-tworca-kanalu-przez-swiat-na-fazie-sprzedaje-pensjonat-450111720342

Pobierz
  • 122
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@okoboji: ostatnio podobny post wrzuciłem to wyk0pki zesrały się, że jak to umarł jak 80k wyświetleń najnowszy film w kilka h!!11! Prawda taka, że teraz podróżników jest od zasrania i są oni dużo ciekawsi niż faza który ledwo zna angielski. Nie wrzucał nic od roku dlatego najnowszy film wbił mu tyle wyświetleń. Kilka - kilkanaście pierwszych odcinków też zdobędzie sensowne wyświetlenia ale po czasie będzie lipa. A poza chodzeniem z
  • Odpowiedz
  • 371
@okoboji: fazolandia w założeniu to miał być jakiś park rozrywki, a kupił prl-owski dom wypoczynkowy przy samej granicy bez żadnych atrakcji w okolicy, ale za to z miliardem innych pensjonatów do okoła xd
na pewno krok w tył, bo z podróżami pewnie chciał skończyć po zrobieniu dzieciaków
  • Odpowiedz
@_e_l_o_: no właśnie nie, on jest inny niż ta reszta obrabiana schematycznie przez agencje. Angielski żeby zobaczyć coś świetnego nie jest nikomu potrzebny na poziomie C2 (śmiem twierdzić, że w ogólne nie jest potrzebny) do tego translatory robią dużo. Ja nie znam hiszpańskiego/portugalskiego a latynoskie kraje to praktycznie obecnie mój ulubiony target na wypady, powiem więcej nie znam chińskiego, a w po Chinach podróżowało mi się świetnie. Do tego nie
  • Odpowiedz
@okoboji: zamysł z tym pensjonatem był dobry, znając życie wystraszyła go wysokość miesięcznej raty kredytu i koszty remontu
  • Odpowiedz
  • 10
Nie wrzucał nic od roku dlatego najnowszy film wbił mu tyle

@_e_l_o_: Fazowski przez ten rok wrzucał filmy na drugi kanał pt.Faza na końcu świata (obecnie przemianowany na po prostu Dawid Fazowski), ale z niewiadomego powodu nie wspomniał o nim na swoim głównym kanale. Zauważyłem, że montaż był na tym drugim kanale innym, tak jakby ten drugi kanał był bardziej prywatnym projektem Fazowskiego. A na głównym kanale jakby
  • Odpowiedz
@okoboji w dodatku teraz bedzie odczuwalne, ze nie podrozuje dla fanu, ale dlatego ze musi. To widac u wielu „podroznikow”, ze jezdza tylko dla wyswietlen, bo gdyby nie to, to juz by j----i te podroze. Wszystko moze sie przejesc w nadmiarze.
  • Odpowiedz
@okoboji: Dawidowi życzę jak najlepiej bo to prosty dobry chłopak ze Śląska jest. Może we wielu sprawach jak widać nie jest lotny ale dobrze mu z oczu patrzy.
  • Odpowiedz
zamysł z tym pensjonatem był dobry, znając życie wystraszyła go wysokość miesięcznej raty kredytu i koszty remontu

@K-S-: Nawet nie wystraszyła, tylko to nie funkcjonowało w praktyce tzn byli jacyś goście, ale zdecydowanie za mało, a utrzymanie takiego kloca kosztowało go dużo.
  • Odpowiedz