Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem

Soothsayer +48
jak już rozwinę kołhoz to zatrudnię wszystkich frenów
#studia #praca #pracait #edukacja #szkola #zalesie #przegryw #pieniadze #rozowepaski #niebieskiepaski #pieniadze #informatyka #programista15k #informatyk #programowanie #wygryw
Generalnie nie rozumiem po co na siłę szukasz pracy w czymś czego nie lubisz. Znajdź sobie coś coś Ci pasuje, przyucz się do
@tomwick55: a co byś se za to kupił żeby uzyskać zajebiste życie?
Komentarz usunięty przez autora
@Lonate: Tak to było kilka lat wcześniej (złota era bootcampów).
W 2020 to był Covid i ludzi bez doświadczenia nikt nie chciał, bo