Nie wiem, czemu ale zawsze #oskarek byli dla mnie milsi od #s---------x i wgl na 100% nie byłem na ich poziomie, ale było widać, że w porównaniu do tych drugich nie jestem dla nich najgorszym sortem czkowieka. Może to dlatego, że od zawsze stronię od jakichś przypałów, a policji to nie jebię tylko bardziej się boję zemsty ze strony zgłoszonego albo beki od policemana, że "jak to anon? Taki duży chłopiec a nie umie postawić się Sebie spod sklepu?"i nienawidzę pseudoprawiniaków za 5 groszy? A może to, że Oskarkom nigdy w drogę nie wchodziłem i nie brałem się zbytnio za Juleczki z bogatych domów, które na nic innego niż maksymalnie normik 8/10 nie spojrzą, za to z bezmózgimi Sebiksami "konkurowałem" na rynku matrymonialnym o względy karyn max. 6/10?
@JuanPablitoSegundo_2137: bo seba patus jedyne co rozumie w życiu, to argument siły. Jak ktoś jest spokojny, to myślą, że mają władzę (uważają za gorszego) xD
@JuanPablitoSegundo_2137: Bo Oskarek jednak jest bardziej wychowany, i zazwyczaj ma trochę więcej inteligencji od Sebiksa... A sam Sebiks nie będzie bawił się z tobą w argumenty, on woli się napie'''dalać.
F-85 zestrzelony w Iranie. Na zwykłych zdjęciach tego nie widać, dopiero porównanie z sylwetkami ludzi oddaje prawdziwy rozmiar tego samolotu... #iran #izrael
#przegryw #kiciochpyta #zwiazki #s----------e
Co gorsze?