Aktywne Wpisy

mug3n +3
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop
źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
Klotrimazol +53
Prawda jest taka, że gdyby gonciarzowi nie nacisnęły na odcisk to dalej by był w tej bandzie ćpunów, prostytutek, lewaków, feministek, p0lek, k0biet i dalej by gardził facetami, którzy byli j3bani przez p0lki, i nacpany klaskałby uszami do przemówień odklejonych naćpanych prostytutek.
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz
Ja mu nawet nie współczuję, ale cieszę się, że ktoś zaczął jbać te zaćpane ryje, które samozwańczo nazywają się ekspertkami.
#gonciarz

źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
nie, to tak nie dziala i nie jest takie proste xD
eh wykopki z dunningiem never change
chyba oczywiste, ze twoje wolnorynkowe ideologie nie sa tam specjalnie szanowane
radze sie podszkolic z prawa (i historii) i nie pisac wiecej glupot
ale to nie jest w praktyce takie proste jak to sobie wydumales
kontraktor zawsze leci przy pierwszej lepszej okazji, uopiarze nawet jak sa nedzni potrafia siedziec na stolku bardzo dlugo (tak dlugo in fact, ze nigdy nie widzialem zeby sie chociaz jedna glowa potoczyla, jak mierni by nie byli xD)
@katopa: oczywiście, że tak to działa i jest to potwierdzone w teorii i praktyce xD.
Wywalenie kogoś na UOP to żaden problem jeśli rzeczywiście jest zmniejszany zespół.
@katopa: Ale to wiesz z praktyki czy tak sobie wyobrażasz? UoP nie można zwolnić tak bez większego powodu, ale likwidacja stanowiska to już jest powód.
A jak trzeba to korpo jedzie po
likwidacja stolka w zasadzie sie nie zdarza poza sytuacja typu upadek firmy/ostra restrukturyzacja przed upadkiem
@zobq: zdefniuj "w rzeczywistosci" ( ͡° ͜ʖ ͡
chopie, takie cos to by najwyzej w januszexie przeszlo, a i to nwm, przeciez to jest przestepstwo
@katopa: W teorii: w praktyce korpo robi reorganizację i twoja rola jest likwidowana i np. przez 6 miesięcy konsultant robi twoją robotę. Oczywiście, możesz założyć sprawę w sądzie, że likwidacja to fikcja, itd., ale trudno będzie to udowodnić w sądzie jak nie masz dostępu do danych, twój były kierownik powołany jako świadek również potwierdzi, że
litosci, nie masz pojecia
W skrócie polski sąd pracy to jest cyrk dosłownie, a tobie się wydaje, że pracodawca czegoś nie zrobi, bo to niezgodne z kodeksem.