Wpis z mikrobloga

@bandzwol: Ostatnio przypomniało mi się AMV HELL, nostalgia bomb, anime, muzyka, żarty, które bazowały na telewizji isytuacji politycznej tamtego okresu. Wiele memów, które z AMV HELL przedostały się później jako klasyka memów. Jak sobie przypomnę, że 1 wypuścili w 2004 a 6 w 2012 to aż trochę smutno mi się zrobiło, bo to były świetne czasy by być w internecie. Monorailcat, mistrzowie, komixxy, bash.org, joemoster, stary wykop. Teraz gdy się
  • Odpowiedz
Albo gdy ktoś wrzuca screenshot głównej ze starego wykopu i sobie uświadamiasz jak mało tam było polityki i gówna z rmfm24/polsatnews, a jak dużo było treści tworzonej przez użytkowników i linków to mniej znanych stron
  • Odpowiedz
@Ilirian: akurat polityki to było dużo i odkąd pamiętam narzekano na "poziom" wykopu że spadł i tak rok w rok ( ͡° ͜ʖ ͡°) a mam te konto od 12 lat a przeglądam wykop od chyba 15 xd, aż wstyd xd.
Zawsze były kłótnie w znaleziskach że tam to lewactwo a tam prawactwo w innych komentarzach, że kiedyś netykieta a teraz gimbaza dzieci neo itp. xd
  • Odpowiedz