Aktywne Wpisy

jbiccc +13
Mirki, potrzebuję zimnego prysznica. 9 lat związku, 2 dzieci (7 lat + 6 miesięcy), wyprowadziła się do matki (28 lat), bo poznała 21-letniego gówniarza który nagle jest bardziej godny zaufania ode mnie, bardziej emocjonalnie ją docenia (śmiechłem), nagle też dowiedziałem się że od wielu lat mnie nie kochała i się do mnie zmuszała. Że potrzebuje sama ze sobą zacząć być szczęśliwa i taka była początkowo proza wyprowadzki, że mnie już nie kocha

annlupin +25
ciekawe co tam na nocnej
źródło: annlupin34098
Pobierz

Zastanawiam się nad zakupem laptopa na studia/przenośnego i lekkiego do 6k.
Laptop będzie głównie służył do pisania, nauki i trenowania małych modeli DL/ML (dla większych i tak użyje chmury albo na kompie).
Chce po prostu coś lekkiego, przenośnego z dobrą baterią, aby móc sobie popracować na uczelni/na kanapie
Czy znajdę lepszą alternatywę niż macbook air m3 16/512?
#laptop #apple #macbook #windows
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Co do mnie - nie ma lepszego lekkiego laptopa niż MBA. Ale poczekałbym z kwartał, wyjdzie wersja z M4 w tej samej cenie, a do ML zdaje się że
Juz teraz takie M3 są po 7 tysięcy, ale w promocji idzie za tyle dorwac
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: W tym budżecie pewnie coś by się znalazło, ale jeśli faktycznie nie patrzysz mocno na moc obliczeniową, to przewagą Air jest brak wentylatora. Laptop jest bezgłośny i ma dobrą matrycę (opinia subiektywna).
Wady - do klawiatury i mapowania klawiszy będziesz się musiał przyzwyczaić. Przy pulpicie zdalnym do windows'a też.
Ja bym brał nawet 16 / 256 w obecnych cenach, gdybym nie miał starego