Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinnam się martwić o zdradę? Ⓘ
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega

wezsepigulke +236
źródło: temp_file5548817916853187496
Pobierz

- NIEEEE!!!
@lagito: nie mam co k%@ robić tylko myśleć o Menzenie i Petru biorąc pieroga do ust
@lagito: Neuropki jak widzę dalej próbują tworzyć historię alternatywną nadając znaczenie wydarzeniom, które znaczenia nie miały. Tak, tamten występ był słaby ale dla obu stron. Mentzen nie był zbyt dobrze przygotowany by pocisnąć, a Petru chciał zrobić karierę na byciu irytującym trollem domagającym się wszędzie atencji. Spadek poparcia nastąpił przez Korwina i dopychanie list losowymi szurami byle tylko mieć te
Ryszard nie miał żadnego wpływu na wybory.