Wpis z mikrobloga

Petru chyba nie zdaje sobie sprawy, że mało rzeczy wkurza przeciętnego człowieka tak bardzo, jak wyktnięcie mu, że jego praca nie jest ani ciężka, ani trudna, i każdy z ulicy mógłby wejść i go z marszu zastąpić, więc najlepiej niech zamknie mordę i się cieszy, że nie musi pracować 12h dziennie na roli bo to, że nie musi, jest zasługą ludzi lepszych i produktywniejszych od niego: to przywilej. #polityka
tyrytyty - Petru chyba nie zdaje sobie sprawy, że mało rzeczy wkurza przeciętnego czł...

źródło: 1000002906

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mutated5G_hornet: nawzajem. Ja zauważyłem że większość ludzi nie potrafi w ogóle zrozumieć tego, co napisałem, i myślą, że toczę z niego bekę. Pięknie się ten portal stoczył. Przeciętny komentujący to widz patoMMA chyba.
  • Odpowiedz
Podsumowanie wpisu:
- hehe co ten Petru beka z niego, wytyka ludziom że ich praca jest lekka
- przecież on w TV powiedział coś dokładnie odwrotnego
- ALE CO MNIE OBCHODZI CO ON POWIEDZIAŁ
xD
  • Odpowiedz
Petru chyba nie zdaje sobie sprawy, że mało rzeczy wkurza przeciętnego człowieka tak bardzo, jak wyktnięcie mu, że jego praca nie jest ani ciężka

@tyrytyty: Jest jakis cytat Petru na to? Czy to jakas historyjka, ktora sobie dopowiedziales do obrazka w internecie?
  • Odpowiedz
Ludzie piszący że w sklepie jest ciężko chyba nigdy ciężko nie pracowali

@tyrytyty: zgadzam się z Tb.
Jako licealista i student dorabiałem sobie w wakacje jako magazynier w supermarkecie u mnie na wsi.
Byłem sam, często dniówki od 6-22 i na 6 zaś to samo (przywozili mi 25 palet do odbioru, rozładunku, jeszcze w międzyczasie rozłożyć towar na półki). Rozładowywanie całych palet cukrów, mąki, wód mineralnych, reszta to drobnica - lekko przerzucałem kilka ton
  • Odpowiedz
@tyrytyty: brutalna prawda? Ma boleć. Plankton powinien mieć świadomość, że jest nikim istotnym i bardzo łatwo go zastąpić. To są wolni ludzie, nikt im nie zakazuje rozwoju. Sam znam ludzi którzy na pewnym etapie życia ocknęli się i ogarnęli zdobywając specjalistyczne wykształcenie.
  • Odpowiedz