Aktywne Wpisy

frugASS +24
Się jara #pozar

źródło: temp_file7455365492381944842
Pobierz
korell +26
Mam 28 lat i od dłuższego czasu myślę o przebranżowieniu się do jakiegoś normalnego zawodu, mam już dość pracy z patusami. Od dziecka interesuje się komputerami, instalowałem gry z crackiem, zawsze lubiłem kombinować, pomagałem wszystkim ciotkom z komputerem. Gdy było trzeba to konfigurowałem routery, a w liceum wymiatałem z excela, później studia i praca w kołchozie. Oczywiście znam dobrze angielski i mam A2 z niemieckiego, od czego zacząć naukę, żeby znaleźć jakąś
#polskiedrogi #policja
źródło: bagieta
Pobierzdokładnie wczoraj widziałem przy pasach ale kierowcy pewnie oburzeni przecież to wlot do miasta (zabudowany zaczął się tylko 1.5km temu) to można lecieć 90++
@JAuStURYErSE: tak
@JAuStURYErSE: zawsze czyli nigdy nie było żadnego pomiaru w mieście ? Bo jeżeli był kiedykolwiek to "nie zawsze" czyli zwyczajnie kłamiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie zaś ciekawi czy są urządzenia które zmyliły by taką laserową suszarkę. Ktoś coś wie?
@JAuStURYErSE: fotoradary kiepsko działają. Nasz mózg nie wiąże z przewinieniem mandatu, który dostaje się dużo później. Lepiej działa właśnie takie złapanie na gorącym uczynku. A stanie na poboczu i czekanie aż policjanci sprawdzą dokumenty często jest dotkliwszą karą niż sam mandat.
Zresztą ja bym to robił kompletnie inaczej i z zasady rozstawiałbym patrol za jakimś skrzyżowaniem, gdzie kamery rejestrowałby
@JAuStURYErSE: oczywiście, przez moje miasto przebiega droga krajowa w środku zabudowań i dziennie na niej suszą i mają kolejki do mandatów. Małpy nigdy się nie nauczą. Gardzę ludźmi, którzy migają kierowcom z naprzeciwka w ostrzeżeniu przed suszeniem.
@ShortyLookMean: No ja się nie dziwię jak potrafi iść do 180 dni, w ciągu tygodnia jak nie mniej powinien już czekać listonosz w polecnym XD
źródło: obraz
PobierzDroga niczym nie zawalona, ot w rowie jakieś rury a obok rowu pachołki, normalnie by można było zasuwać i 90 ale oczywiście policja stała w samym środku robot i łapała, a tydzień wcześniej ich nie było xD
Generalnie już liczyłem ,że przy tych korkach jakie są to jadąc przepisowo jadę dłużej o jakieś 7 minut więc mogę się poświęcić ¯_(ツ)_/¯
@JAuStURYErSE: nie wiem, może dlatego, że jak fotoradar zrobi zdjęcie to można zeznać, że to prowadził obcokrajowiec i wtedy nie dostaje się mandatu.