✨️ Obserwuj #mirkoanonim Hej Mirki, możecie polecić jakiś lokal na organizacje okrągłych urodzin dla mojego niebieskiego paska we #wroclaw? Myślicie, że lepszy byłby bilard + później pub czy jakiś lokalw stylu choppera z tymi wielkimi półmiskami mięcha?
Polećcie jakiś lokal gdzie można zarezerwować miejsce na 10-15 osób, z miłą atmosferą i dobrym jedzeniem w stylu talerze przystawek, takie korytka do dzielenia czy co wam przyjdzie na myśl. Niestety mało wychodzimy więc nie mam rozeznania.
wytrwały-optymista-49: https://akropolis.wroc.pl/ jest nowo otwarta na Krzyckiej więc jest dobry dojazd (koło pętli) i parkować koło Biedronki. Można rezerwować Daja dobre jedzonko i tez w formie półmisków. Widziałam ze kucharz też przy innym stoliku przyrządzał krewetki koło gości. Blisko (komandorska) jest bilard więc można po grze podjechać na żarciatko
Hej Mirki, możecie polecić jakiś lokal na organizacje okrągłych urodzin dla mojego niebieskiego paska we #wroclaw?
Myślicie, że lepszy byłby bilard + później pub czy jakiś lokalw stylu choppera z tymi wielkimi półmiskami mięcha?
Polećcie jakiś lokal gdzie można zarezerwować miejsce na 10-15 osób, z miłą atmosferą i dobrym jedzeniem w stylu talerze przystawek, takie korytka do dzielenia czy co wam przyjdzie na myśl.
Niestety mało wychodzimy więc nie mam rozeznania.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Widziałam ze kucharz też przy innym stoliku przyrządzał krewetki koło gości. Blisko (komandorska) jest bilard więc można po grze podjechać na żarciatko
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny