Aktywne Wpisy
sosiwoczostkowe +993
Niedlugo jade do Polski na dwa tygodnie. Pomyslalem, ze zrobie zakupy w Lidlu albo Aldiku albo i w Lidlu i w Aldiku i po powrocie zrobie to samo u siebie.
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie

Malenaa +148
Prawie 3 tysiące komentarzy, dużo historii facetów, którzy zrezygnowali z szukania kobiety. Kanał ma 50 tys subskrypcji, film 57 tys wyświetleń. Myślałem, że większość tych ludzi siedzi na wykopie a jednak skala musi być dużo większa.
#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #tfwnogf
#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #tfwnogf
źródło: 1000007376
Pobierz

@MistrzDarta: HAHAHA, dobre dobre XD
Wysropek: ale to nie tak, to nie tak, tak nie mozna tylko czaskoski moze udawac juz nie lubi lpgt+
Wykopek: oszukaństwo przez zaniechanie, nie wytłumaczył wszystkiego i nie dał wszystkich wątków, której ja uważam za potrzebne, więc to była cyniczna gra, zwłaszcza, że miał aż 10 minut wywiadu!
@Latarenko: widzę, że poziom przeciętnego konfiarza z roku na rok spada, w miarę jak rośnie impregnacja pisowskim syfem. A może tak było od początku, w sumie to żadna różnica, powinniście zniknąć na śmietniku razem z pisem. Tymczasem znikaj tam, gdzie twoje miejsce.
Komentarz usunięty przez moderatora
@MistrzDarta: No i co z tym kłamstwem?
https://www.wnp.pl/energetyka/eksport-pradu-przebil-kolejna-granice-czasem-mamy-tansza-energie-niz-sasiedzi,857277.html
źródło: obraz_2024-12-23_193620344
PobierzW którym minucie mentzen mówi coś o ruskim węglu?
A co wolę? Elektrownie atomowe które niemcy nam blokują od 30 lat.
@MistrzDarta: czyli po same piłki daje się wylecieć xDD
Możesz doprecyzować?
Taniej kupić z OZE niż wyprodukować własną z węgla?
Ty tak mówisz.
źródło: obraz_2024-12-23_194753172
Pobierz