✨️ Obserwuj #mirkoanonim Witam, chce zrobić sobie badania krwi, nie wiem bardzo co, chlop 26lat. Co warto w tym wieku? Napewno będzie to testosteron, estrogen i cholesterol. Jako że ostatnio mniejsza ochota na cimcirimci to zacznę od tego, co dodać jeszcze? Nie mam problemów ze zdrowie ale chciałbym takie najpotrzebniejsze zrobić. #badania #medycyna #zdrowie
@mirko_anonim: cholesterol czyli lipidogram, próby wątrobowe, morfologia, TSH + FT3 i FT4 (pakiet tarczyca), glukoza i insulina, testosteron i to tyle z najważniejszych według mnie
Takie badanie prywatnie z 800-100zł w stolicy. Wątpię by tak profilaktycznie ktoś wypisał skierowanie bez żadnych przesłanek. Ja miałem na NFZ rezonans przysadki ale były do tego podstawy wynikające z innych badań.
Witam, chce zrobić sobie badania krwi, nie wiem bardzo co, chlop 26lat. Co warto w tym wieku? Napewno będzie to testosteron, estrogen i cholesterol. Jako że ostatnio mniejsza ochota na cimcirimci to zacznę od tego, co dodać jeszcze? Nie mam problemów ze zdrowie ale chciałbym takie najpotrzebniejsze zrobić. #badania #medycyna #zdrowie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
TSH
testosteron
kortyzol
LH, FSH, estradiol
@Edward_Kalmanawardze_666
Takie badanie prywatnie z 800-100zł w stolicy. Wątpię by tak profilaktycznie ktoś wypisał skierowanie bez żadnych przesłanek. Ja miałem na NFZ rezonans przysadki ale były do tego podstawy wynikające z innych badań.