No i nastał weekend przedświąteczny, a wiemy co to dla większości z nas oznacza. Kulminacja z--------u, sprzątanie, zakupy, gotowanie bigosu. Dlatego pamiętajcie żeby zacząć dzień odpowiednią dawką energii. Jest już 11 więc otworzyli mój ulubiony bar mleczny - Zahir. Na popitkę polecam coś ze świąteczną nutą smakową - Żołądkowa RUDA. Pamiętajcie, jak prosicie w sklepie dwieście Żołądkowej RUDEJ a kelnerka nie wie o co biega - zmieńcie sklep, bo ona pewnie też nie wie czy ta wędlina to świeża, a hontdongi ma zleżałe i maszyny do grzania kabanosów też nie włączyła.
@TavarishPiesov: z tą żołądkową to dobra obserwacja xD poprosiłem kiedyś w żabce "pomarańczową" żołądkową, babka mowi, że nie ma. Pokazałem jej palcem a ona "no to co pan nie mówi, że rudą pan chce" xD
@siepan: o cholera tej to chyba ja nawet nie pamiętam, wydaje mi się, że jak zaczynałem przygodę z alkoholem to już było coś poniżej. A był to rok 2010 około
Na popitkę polecam coś ze świąteczną nutą smakową - Żołądkowa RUDA.
Pamiętajcie, jak prosicie w sklepie dwieście Żołądkowej RUDEJ a kelnerka nie wie o co biega - zmieńcie sklep, bo ona pewnie też nie wie czy ta wędlina to świeża, a hontdongi ma zleżałe i maszyny do grzania kabanosów też nie włączyła.
#arcybebech #swieta
źródło: jYugTZHv
Pobierzźródło: aaa
Pobierz@TavarishPiesov: ostrożnie z tak mocnym alkoholem, to pewnie ma już ze 28% xD
@siepan: może i ma 28%, ale za to zeszli do 90ml pojemności w małpce. Eh a kiedyś to miało 36%
@TavarishPiesov: kiedyś to się nazywało W---A Żołądkowa i miało 40%
źródło: Wzg
Pobierz@Predkoscradialna: musisz mieć zajebiście silną psychikę