Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lkg1 gdyby PiS nie miał betonowych wyznawców, a wyborców, Trzaskowski byłby po czymś na najlepszej drodze do zwycięstwa w pierwszej turze. Niestety będzie jednak druga tura, w której ten ktoś dostanie minimum 40 % głosów.
  • Odpowiedz
@lkg1: niewyobrażalne ale on jest jeszcze większą marionetką Kaczyńskiego niż Andrzej Duda.

@dqdq1: prezes nie może popełnić drugi raz tego samego błędu ;)
  • Odpowiedz
Azyl polityczny dla ściganego listem gończym? Afery w polskim wymiarze sprawiedliwości? Kryzys dyplomatyczny z innym krajem UE? A dajcie mi spokój, nie wiem, nie znam się, co mnie to interesuje xD

@lkg1: Masakra. Jak rolnika na polu zaczepią dziennikarze albo przypadkowego przechodnia to może powiedzieć że nie wie bo go to nie interesuje. Ale tutaj mamy jednego z dwóch głównych kandydatów na prezydenta i mówi po prostu, że go nie
  • Odpowiedz
  • 0
@lkg1 ciekawe czy jak by mu Kaczyński skazał schował kilku przestępców w Belwederze to też nie budziło by to jego zainteresowania
  • Odpowiedz
I ostatecznie wyszło na to, że kandydat na prezydenta RP na temat jednej z grubszych spraw ostatnich lat nie sądzi nic.

@lkg1: w dodatku w sprawie międzynarodowej, która jak najbardziej dotyczy kompetencji i możliwości prezydenta XD

@lkg1: ustalcie który z was wrzuca Nawrockiego a który Stanowskiego bo się dublujecie trolle XD

@Stalionnn: jeden i drugi się kompromituje, stalinie XD
  • Odpowiedz