@Caleb88 bo ten jest zabawny, swoją drogą to nawet trzeba pochwalić współczesną technologię twarzy, że jest na tyle zaawansowana, że ze stosunkowo niezłej karny można zrobić takiego potworka łapiąc jedynie kadr. Przecież nie można budować sensacji na rzeczach nie sensacyjnych.
@Kryspin013: @hiperchimera Zacznę od tego, że wiedźmin 3 to najbardziej overrated gra w historii. Mam w------e na witchera 4 i wygląd ciri,podchodzę do tego wyłącznie logicznie. Krytyka wyglądu ciri jest uzasadniona. Zakładając, że to wciąż aktywnie fizycznie wojowniczka to raczej nie powinna się roztyć na twarzy jak 40 letnia grażyna co siedzi w domu i w-------a xD I teksty typu postarzała się xDD Sam jakoś bardzo aktywny fizycznie nie
@kRpt: no to jest problem właśnie. Bo niektórzy oczekiwali że RT i wszystkie silniki będą jeszce bardziej robić z Ciri sexlalkę. A tu zonk wygląda standardowo.
Nikt nie pyta o fabule, jakość samej gry czy muzyka dalej będzie tak dobra jak w części 3. Czy nie będzie jakiś woke
źródło: 470225918_4063285333901306_5127384741800730981_n
PobierzKrytyka wyglądu ciri jest uzasadniona. Zakładając, że to wciąż aktywnie fizycznie wojowniczka to raczej nie powinna się roztyć na twarzy jak 40 letnia grażyna co siedzi w domu i w-------a xD
I teksty typu postarzała się xDD Sam jakoś bardzo aktywny fizycznie nie
@T0pi5: nie mam problemu z wyglądem ciri, ja tu tylko plusuję śmieszne meme
@kRpt: no to jest problem właśnie. Bo niektórzy oczekiwali że RT i wszystkie silniki będą jeszce bardziej robić z Ciri sexlalkę. A tu zonk wygląda standardowo.
Nikt nie pyta o fabule, jakość samej gry czy muzyka dalej będzie tak dobra jak w części 3.
Czy nie będzie jakiś woke