Wpis z mikrobloga

@sildenafil: na chwilę obecną to mamy potwierdzone dowodami przypadki nadużyć w finansowaniu kampanii ze środków budżetu państwowego nie ujętych w przez pisiorów w środkach kampanijnych. W Rumunii poważne podejrzenia (nie wiem jak z dowodami, ale to może wymagać czasu) ingerencji obcych służb w proces wyborczy. O podobnej ingerencji w naszym kraju od dziś trąbią polskie media. I w rzeczywistości prowadzenia przez obce państwo działań poniżej progu wojny mających na celu
  • Odpowiedz
@sildenafil Trzeba żyć pod kamieniem by nie wiedzieć jak w obecnych czasach ingeruje się w wybory i jak ważna rzeczą jest obrona przed takimi zjawiskami.
Coraz odważniej z ciebie wychodzą poglądy polityczne. Rzekoma troska o prawa mężczyzn sobie obserwujących zbierałeś czy co?
  • Odpowiedz
Trzeba żyć pod kamieniem by nie wiedzieć jak w obecnych czasach ingeruje się w wybory i jak ważna rzeczą jest obrona przed takimi zjawiskami.

@To_ja_moze_pozamiatam: Trzeba żyć pod kamieniem by nie wiedzieć że TVN od dawna ingeruje w wybory w Polsce, jednoznacznie opowiada się po jednej stronie sporu politycznego, uprawia propagandę i szczuje na przeciwników politycznych jedynej słusznej partii. Więc o jakiej ochronie mówisz? Bo jedyne czego tuskaszenko chce bronić
  • Odpowiedz
@open_or_die: następna ofiara prześladowań, najpierw kochankowie CBA, potem zerowyści, ksiądz salceson, dwie urzędniczki, następnie Kaczyński, następny był Antonio Macierewicz, potem ponownie Romanowski, teraz syn Kurskiego 😭😭😭. I czy takiej Polski chcieliście wy niedobre fajnopolaki lewaki?

• Odpowiedz
Swoją drogą ktoś kojarzy co się dzieje w Rumunii?

kacapy ingerowały w wybory więc je anulowano

Unieważniono wybory, bo ludzie wybrali nie tego kandydata co powinni ale co dalej?

unieważniono wybory ponieważ obca wroga angentura w nich mieszała

narazie
  • Odpowiedz
  • 0
@Deska_o0: co to znaczy, że obca agentura się mieszała? Dosypywali karty do głosowania?

A w sprawie przyznania dotacji dla PiS orzekała ta sama izba, która orzekała w sprawie dwóch innych partii. I te wyroki PKW uznała. Więc tak - będą siedzieć.
  • Odpowiedz
  • 0
@Deska_o0: wydała. Także w sprawie Konfederacji czy Porozumienia, a także w kwestii legalności wyborów parlamentarnych. Nikt wtedy nie kwestionował tych orzeczeń.

Wtedy nie słyszałem tej śpiewki, a poza tym nie było za co. Teraz jest i to będą długie lata. Oni o tym wiedzą, dlatego myślą, że jeśli finansowo zniszczą PiS i zabezpieczą się aby anulować przegrane wybory jak w Rumunii, to PiS do władzy nie wróci i ich nie
  • Odpowiedz
W Rumunii poważne podejrzenia (nie wiem jak z dowodami, ale to może wymagać czasu) ingerencji obcych służb w proces wyborczy.

@Pasiak420: przeliczono głosy dwa razy. Ludzie zagłosowali na tego gościa. Sugerujesz że demokracja jest wtedy, kiedy mają głosować na kogo trzeba?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Wtedy nie słyszałem tej śpiewki

@sildenafil: ty wklejający każdy jeden partyjny przekaz dnia nie słyszałeś jednego z głównych haseł wyborczych, oczywiście że tobie wierzę
  • Odpowiedz
Trzeba żyć pod kamieniem by nie wiedzieć że TVN od dawna ingeruje w wybory w Polsce, jednoznacznie opowiada się po jednej stronie sporu politycznego

@maroLem87: No i ma takie prawo, a twoja Republika to niby co robi?
  • Odpowiedz
przeliczono głosy dwa razy. Ludzie zagłosowali na tego gościa. Sugerujesz że demokracja jest wtedy, kiedy mają głosować na kogo trzeba

@Lach-Anonim: Tutaj nie chodzi o przeliczone głosy, a kandydat zostanie aresztowany za uzyskiwanie wsparcia z Rosji. Więc chyba nie wiesz jak się bada czy wybory były ważne xD
  • Odpowiedz