✨️ Obserwuj #mirkoanonim Do tej pory myślałem, że faktycznie te algorytmy #tinder nie są aż tak rygorystyczne i liczy się morda. Dalej tak myślę, ale założyłem na 1 dzień konto, żeby zobaczyć co się zmieniło. W ciągu 15 min dostałem 20 lajków po czym jak skończyły mi się lajki do przewijania nagle licznik się totalnie zatrzymał i przez kolejne godziny nie ruszył. Tak jak kiedyś mniej lajków wpadało po 2-3 dniach i ta krzywa była mniej stroma, tak teraz mam wrażenie, że pokazałem się w pierwszych 15 minutach dziewczynom, zebrałem lajki od tych, które zdążyły mnie zobaczyć a potem nagle jeb, algorytm mnie zaorał. Pytanie tylko czy ten tinder robi tak z każdym profilem czy jakoś mnie zakategoryzował.
Do tej pory myślałem, że faktycznie te algorytmy #tinder nie są aż tak rygorystyczne i liczy się morda. Dalej tak myślę, ale założyłem na 1 dzień konto, żeby zobaczyć co się zmieniło. W ciągu 15 min dostałem 20 lajków po czym jak skończyły mi się lajki do przewijania nagle licznik się totalnie zatrzymał i przez kolejne godziny nie ruszył. Tak jak kiedyś mniej lajków wpadało po 2-3 dniach i ta krzywa była mniej stroma, tak teraz mam wrażenie, że pokazałem się w pierwszych 15 minutach dziewczynom, zebrałem lajki od tych, które zdążyły mnie zobaczyć a potem nagle jeb, algorytm mnie zaorał. Pytanie tylko czy ten tinder robi tak z każdym profilem czy jakoś mnie zakategoryzował.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
Komentarz usunięty przez moderatora