Aktywne Wpisy

Markowowski +315
Takie wydarzenia pokazują upadek polskiej telewizji przez ostatnie 20 lat. Chyba żadna z dużych stacji nie ma korespondenta w Izraelu, nie mówiąc już o Iranie. Czy w ogóle w Polsce jest jakiś korespondent wojenny pokroju Milewicza?
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi

waro +516
Influencer - żyjący wyłącznie z mediów - nie śledzi najgłośniejszych i najważniejszych informacji w mediach (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#iran
#iran
źródło: HCUeJrwXYAAcEqE
Pobierz

#korposwiat #programista15k
Witam wszystkich przy niedzieli, dodaje z anonimowych bo na wykop mam znajomego z byłej pracy.
Jak byście patrzyli jako rekrutujący/team leader na aplikacje od kandydata co poprzednie 5 miesięcy pracował w jednej firmie, potem 1 miesiąc w drugiej. Umiałbym powiedzieć skąd takie krótkie okresy jednak, mam takie poczucie że ktoś może od razu odrzucić moje CV bo widzi w nim takie skakanie. Z obu firm sam się zwolniłem/zwolnię z aktualnej, bo nie podobały mi się sprawy organizacyjne, brak pomysłu na moją role, słabe projekty. Nie miałem problemów czy to z innymi pracownikami czy managerami po prostu czuje że nie jestem szczęśliwy robiąc to co dostałem.
Wcześniej mam w CV wiele lat w jednej firmie więc, no że łatwiej będzie to wytłumaczyć. Chciałem usłyszeć, no przeczytać wasze opinie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Nie wpisuj ostatniej do CV, bo po co. No chyba że jesteś na UoP to powodzenia xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Jak już to mój HRowy “miękki” humanista-rekruter by to zauważył.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
No niestety za pierwszym razem byłem zmęczony projektem i chciałem przejść do innego rodzaju projektów. No i faktycznie na rozmowie nie zwróciłem uwagi na kilka red flagów (TL i Senior którego zastąpiłem odeszli w ciągu 2 msc).
Teraz