Aktywne Wpisy
luke-mat +14

PIAN--A_A--KTYWNA +165
Sprawdź jaki typ kobiety zainteresuje się Tobą w ten weekend.
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
źródło: IMG_20260327_210655
Pobierz

W nawiązaniu do wczorajszego posta chciałbym poruszyć dyskusję. Jakie są waszne najmniej lubiane, popularne nuty w perfumach? Coś co sprawia, że jesteście niemal pewni że zapach wam nie podejdzie. W moim przypadku są to nuty kakao i czekolady. Poza paroma wyjątkami prawie zawsze mnie odrzucają, wąchając takie Chocolate Greedy czy np Bad Boya aż mnie krzywi. Są za słodkie i mdłe, a sama idea pachnięcia czekoladą również do mnie nie przemawia.
W sumie jeszcze nuty zwierzęce i jak lawenda jest główną nutą
@Pietruchoowy: Oj King Blue też mnie pokonał xd i raczej też nie przepadam za oudem ale czasami jak nie jest zbyt mocny i fekalny to nawet go lubię jako dopełnienie kompozycji. Skóra też nie moja bajka
Edit: a, no i jakże mógłbym zapomnieć - ambroxan. Odrzuca mnie ta nuta niemożebnie, ale jej złote czasy
@Frufruf: kawa, ale to pewnie dlatego, że nie znoszę zapachu kawy ;p no i może skóra i mocny oud
Lubię jak te nuty są wkomponowane w zapach i dobrze zblendowane i nie wychodzą na pierwszy plan.
Do tego słodkie ulepy oparte o syntetyczną tonkę, wanilię i benzoes i gourmandy kojarzące się z jedzeniem tj. Szarlotka, muffinki, pierniki, itp
Chyba tylko jak jest w nutach i nie czuję to to lubię xD