#ufo daleko mi do gościa w foliowej czapce, ale tematem ufo/teorii spiskowych 'interesuję się' ponad 10 lat. To co teraz się dzieje traktuję jako ciekawostkę i jestem cholernie ciekaw jak ten temat się zakończy. Na reddicie co osoba to zdanie, niektóre tematy są bardzo ciekawe i wiążą dużo 'przypadków', typu przekaz w klipach/trailerach i innych takich. Myślałem nawet, żeby wrzucać tu przetłumaczone posty, może kogoś to zainteresuje ( ͡°͜ʖ͡°)
@Cumill: Napisałbyś np. "przez połowę życia", a nie 10 lat. Bo czymże jest 10 lat w ufologii? Ancient Aliens kręcą dłużej niż od 10 lat, a to świeża produkcja filmowa jest :) Ale spoko, liczą się dobre intencje bo każdy kiedyś robi pierwszy krok, aby po latach zostać ekspertem. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Gymasturbator @panDario przetłumaczone, czy dawać link z krótkim opisem? @daeun ja raczej korzystałem z internetu i prałem sobie mózg xD @Squatlifter planów na zostanie ekspertem nie mam, bardziej jestem zaciekawionym gapiem ( ͡°͜ʖ͡°)
@Cumill: dla mnie cholernie ciekawym jest to AMA na 4chanie z tamtego roku. Jeżeli to tylko jakieś jaja, to dawno nie czytałem czegoś tak przekonującego, jednocześnie nie będące prawdą ( ͡°͜ʖ͡°) Tak czy tak mnóstwo osób na reddicie teraz do tego wraca i nie bez powodu
@panDario: da się zrobić, dla mnie to żaden kłopot :D @Akuzativ94 piszesz o tym gościu, który opisywał te obiekty jako pochodzące z głębin oceanu? Gdzie ich baza nie daje się do siebie zbliżyć a przy agresywniejszym podejściu znika na kilka dni?
@Cumill: bardzo ogólnie rzecz biorąc tak, o to chodzi. Ale wiele innych wątków również dokładnie wyjaśnił. Fajnie to się wiąże z tym co mówił, że drony wylatują z wody, każdy wygląda inaczej stworzony na poczekaniu w celu wykonania określonego zadania i wraca. Mamy teraz dokładnie tą sytuację, są widziane różnego rodzaju niezidentyfikowane drony, wiele osób mówi, że wylatują z wody albo się kierują tam. Tak samo to co powiedział, że
@Akuzativ94: no tak, pojawianie się tych obiektów w ważnych miejscach strategicznych na pewno nie jest przypadkowe. Mam cichą nadzieję, że kiedyś dowiemy się co stoi za tym wszystkim. Co do puszczenia wodzy fantazji, to chciałbym żeby to było w takiej szokującej formie, prosto z mostu żeby ludziom opadły szczęki :D
W związku z tym co tam pisali o tych różowych tematach i przekazach podprogowych w popkulturze. Obczajcie to, przeanalizujcie pod tym kątem, serio mocne.
Na reddicie co osoba to zdanie, niektóre tematy są bardzo ciekawe i wiążą dużo 'przypadków', typu przekaz w klipach/trailerach i innych takich.
Myślałem nawet, żeby wrzucać tu przetłumaczone posty, może kogoś to zainteresuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Jaki przekaz w trailerach/klipach ?
@Cumill: Napisałbyś np. "przez połowę życia", a nie 10 lat. Bo czymże jest 10 lat w ufologii? Ancient Aliens kręcą dłużej niż od 10 lat, a to świeża produkcja filmowa jest :)
Ale spoko, liczą się dobre intencje bo każdy kiedyś robi pierwszy krok, aby po latach zostać ekspertem.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gymasturbator @panDario przetłumaczone, czy dawać link z krótkim opisem?
@daeun ja raczej korzystałem z internetu i prałem sobie mózg xD
@Squatlifter planów na zostanie ekspertem nie mam, bardziej jestem zaciekawionym gapiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1670949119ccZbQCG5bxxcfid2HLYuP9
PobierzTak czy tak mnóstwo osób na reddicie teraz do tego wraca i nie bez powodu
@Akuzativ94 piszesz o tym gościu, który opisywał te obiekty jako pochodzące z głębin oceanu? Gdzie ich baza nie daje się do siebie zbliżyć a przy agresywniejszym podejściu znika na kilka dni?
Co do puszczenia wodzy fantazji, to chciałbym żeby to było w takiej szokującej formie, prosto z mostu żeby ludziom opadły szczęki :D
W związku z tym co tam pisali o tych różowych tematach i przekazach podprogowych w popkulturze.
Obczajcie to, przeanalizujcie pod tym kątem, serio mocne.
https://www.youtube.com/watch?v=iHDJ_xfW26Y