Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

  • 0
@Kremufka2137: wgl to wszystko poszło nie po mojej myśli bo jak smażylem mięso to część przylegająca do patelni zesmażyła się na taką jedną wielką bryłę ale to jeszcze rozdłubalem paletką tą drewnianą a później to wlałem sos Pudliszki jak zwykle i dosypałem czosnek oraz oregano i jest mega kwaśne teraz
  • Odpowiedz
@bArrek dla was to śmiechy hihy a ja znam kogos kto gotuje w sobotę na cały tydzień do przodu. Nie, nie robi sobie fajnych jedzeń na na przykład po dwa dni tylko robi aż tyle, żeby mieć codziennie to samo. Nawet nie mrozi, po prostu ma w pojemnikach w lodówce. Często jest to makaron z klopsikami.
  • Odpowiedz