Aktywne Wpisy

Krupier +181
W Szczecinie zamontowano na drodze rowerowej coś w rodzaju progów zwalniających. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że zamontowano je w miejscu, w którym rowerzyści mają pierwszeństwo. XD
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
źródło: 2025-11-15_176323686310
Pobierz
Kiedyś było tyle dobrych cziperków
Teraz są w sklepach głównie laysy o smaku tektury 10 zł za trzy garści i resztę powietrza
#chipsy #takaprawda
Teraz są w sklepach głównie laysy o smaku tektury 10 zł za trzy garści i resztę powietrza
#chipsy #takaprawda
źródło: temp_file2880674162375584273
Pobierz

Cześć, pisze tutaj anonimowo bo nie radzę sobie już powoli życiowo. Mimo dobrego startu to zaczynam się sypać. Czuję że wszedłem za bardzo w miłość której już nie czuję i nie wiem co mam robić. Mam 25 lat, jestem z dziewczyną z którą buduje dom. Mieszkamy u jej rodziców teraz, ja sprzedałem swoje mieszkanie aby było na budowę i coś jej rodzice dołożyli. Działkę mamy po 50/50. Obecnie ja w zdecydowanej większości finansuje budowę. Jesteśmy na etapie fundamentów. Ale ostatnimi czasy jest strasznie dla mnie. W głowie mam różne dziwne myśli jak pozbyć się tej sytuacji. Nie wiem co mam robić. Jakoś nie czuję się na siłę żeby nagle powiedzieć jej że wyprowadzam się, zostawić wszystko o wyjechać. Nie mam nikogo kto by mi pomógł. Nie wiem jak z przeprowadzką, jak z psem, jak z innym mieszkaniem. Obecnie nie byłoby mnie stać kupić coś innego z kwoty którą mi została, musielibyśmy sprzedać działkę. Nie wiem co już robić, jestem rozbity psychicznie. #zycie #psycholog #poradyzyciowe
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta