Wpis z mikrobloga

Muszę zadać pytanie w stylu naszego nadwornego reformulatora...

Czy faktycznei JPG Le Male Le Parfum ma tak słabe parametry? Tak czytam fragrę i co komentarz to wzmianka o słabych parametrach. Zakupiłem odlewkę i zapach wg mnie ładniejszy jak w Elixir ze względu na mniejszą ilość słodyczy no ale nie da się ukryć, że idzie pierwsza godzina i musze nos do dłoni przykładać aby poczuć zapach.

#perfumy
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czasowstrzymywacz: powiem tylko tyle, że jak już dawno przestałem czuć te perfumy, to żona mówiła że dalej mocno i ładnie pachną. Jak Ci nos wyłączy czucie na niektóre molekuły, to nawet z bliska nic nie czuć... Testowany dekant batch: 06.2024. ilość psików 6-7, więc sporo... Też mi się bardziej podoba niż Elixir i flakon wcześniej czy później wleci...
  • Odpowiedz
@czasowstrzymywacz: Le Male Le Parfum od początku miał umiarkowane parametry. Poczytaj pierwsze dyskusje na basenotes czy fragrantice to zobaczysz że ludzie od początku narzekali na parametry. Do tego dochodzą z czasem reformulacje które mogą pogorszyć parametry i jest jak jest.
  • Odpowiedz
@khetar: Mam to samo, w sensie ja już dawno nic nie czuję, a otoczenie potrafi zwrócić uwagę na długi "ogon" i urok zapachu. Czasami zdarza się, że gdy się poruszę, lub jakiś inny zapach mi zajmie uwagę to nagle ten wraca i jest całkiem intensywny.
  • Odpowiedz