Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

@krzywunek nie no, bez przesady
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@hibiskus_mi_umieraa: Żeby zostać przyjętym do zakonu trzeba być, co do zasady, zdrowym psychicznie, a co za tym idzie posiadać normalne ludzkie popędy. Cały myk życia zakonnego polega na tym, że się ich wyrzekasz dla Boga.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Z głównych apek najwięcej szansy na znalezienie kogoś masz na Boo, bo tam możesz filtrować opisy osób wg słów np. aseksualny, aseksualność. Też w zainteresowaniach masz #asexual itp.
Z mniej popularnych apek masz Taimi dla wszystkich lgbtqia. Jest też strona internetowa AceSpace po angielsku, ale tam mało Polaków
@hibiskus_mi_umieraa: Nie przejdzie. Wiele zakonnic ma dzieci - mnie w szkole sredniej uczyla jedna. Powiedziała, że poczuła powołanie dopiero jak urodziła dziecko i jej kolezanki zakonnice też mają dzieci. One poszły do zakonu z innego powodu niż libido, ale wiele zakonnic normalnie się ruchało jakby co.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰