Bitcoin z 2013 ATH do 2017 zrobił x20 a w 2021 x3, jeśli weźmiemy prawo malejących przychodów to x1.5 byłoby mniej więcej zgodne z tym prawem. Ciekawe ilu znowu teraz wpada w pułapkę chciwości oczekując jakiejś grubej mega pompy w 2025 która nigdy nie nadejdzie, oczywiście tym razem będzie inaczej i Trump zaniesie nas do $1m, już w marzeniach każdy kupuje swoją wymarzoną autonomiczną Teslę ( ͡°͜ʖ͡°)
@UczesanyPedryl:a ilu jest takich jak ja, zakładników chciwości i nadziei że jeszcze tylko x albo y urośnie i wychodzę z tego szajsu na zawsze. Ja kupowałem sporo TRX, XRP czy ADA jak kosztowały 25 albo 50% tego co jest teraz i nie potrafię wyjść
@aversxx: Druk i inflacja były jednym z argumentów za tym dlaczego Bitcoin w-----e poza skalę w 2021, bo właśnie wtedy inflacja była na najwyższym poziomie a drukarki się przegrzewały, teraz masz zaciskanie pasa więc argument inflacji się nie sprawdza w przypadku krypto a od początku Bitcoina malejące zyski widać jak na dłoni.
@kupsztalus_maximus: i co jest problem, że ludzie nie rozumieją zmienności. Liczy się tylko wejście i wyjście w dobrym terminie, pozostałe dane historyczne nie mają znaczenia.
Bitcoin z 2013 ATH do 2017 zrobił x20 a w 2021 x3, jeśli weźmiemy prawo malejących przychodów to x1.5 byłoby mniej więcej zgodne z tym prawem. Ciekawe ilu znowu teraz wpada w pułapkę chciwości oczekując jakiejś grubej mega pompy w 2025 która nigdy nie nadejdzie, oczywiście tym razem będzie inaczej i Trump zaniesie nas do $1m, już w marzeniach każdy kupuje swoją wymarzoną autonomiczną Teslę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kryptowaluty #bitcoin
Nawet jakby BTC wzrósł do miliona co jest jakaś abstrakcja to będzie "tylko" x10.
Będziemy się teraz bujać pewnie kilka lat do 150-200k. Co jest normalnie osiągalne na zwykłych akacjach
źródło: temp_file6217916948805755380
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora