Aktywne Wpisy

Huptys +16

tomwick55 +23
Wydarzenie miało miejsce minionej nocy, kiedy doszło do sprawdzenia się pomiędzy Bukaneros (220 osób), a Lechem Poznań (140 osób). Pomimo nierównych liczb, lepsi okazali się reprezentanci Lecha Poznań
#lechpoznan #pilkanozna #mecz #kibice #ekstraklasa
#lechpoznan #pilkanozna #mecz #kibice #ekstraklasa
źródło: temp_file7362148457020406005
Pobierz

@wanghoi: Centralny Port Komunikacyjny, infrastruktura kolejowa związana z CPK, IDEAS NCBR, Instytutu Oceanologii Polskiej Akademii Nauk PAN (sprawa Oceanii) ... to be continued
Rozumiem argumenty "uśmiechniętych lemingów" i nawet się z nimi zgadzam, ale szkoda że nie przykładają tych argumentów w innym kontekście.
@Kroledyp: Pokaż mi te prace na atomem i terminalami.
A co powiesz o wykastrowanym projekcie CPK, co do którego wszystkie analizy pokazywały, że jest on opłacalny i jak najbardziej należy go realizować?
@tajemniczy-motorniczy: Ale to ty dzwonisz
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Bunchars: No mamy, całkiem dobry przykład p-------------a pieniędzy na głupoty. I co w związku z tym ? Czy ja gdzieś napisałem, że pis robił to co trzeba?
@tajemniczy-motorniczy: aaaa dobra już wiemy, jesteś skończonym przygłupem i pojęcia nie masz o czym mówisz
co do cargo to w projekcie pisu nigdy go tam nie było, dopiero jak sprawa się rypła w tv na o-------l powiedzieli będzie cargo będziecie bogaci
@wanghoi: Jeśli udajesz, że nie rozumiesz skrótu CPK, to trudno nie uznać cię za trolla.
@Kroledyp: XDXD podaj źródło swojego twierdzenia, że "nie było mowy o cargo"