Wpis z mikrobloga

@Teuvo ja tak miałem dwa lata temu jak wracałem z męskiego grania ( ͡° ʖ̯ ͡°) widząc ścianę dzwiekochonna na s7 tak mnie orzeźwialo że kolejne 100km to miałem oczy jak pięć zlotch
  • Odpowiedz
@Teuvo my wracaliśmy z niebieskim w nocy z lotniska z Katowic do Poznania, pod koniec trasy zmienialiśmy się dosłownie co 10 minut bo oboje byliśmy wykończeni. Prowadziłam i myślałam że cały czas ogarniam, ale nagle kontrola pasa ruchu mnie obudziła - mindfuck, bo zwyczajnie zaczęło mi się za kierownicą śnić, że prowadzę. Mimo że do domu mieliśmy już tylko 20 kilometrów to się zatrzymaliśmy i przespaliśmy się w aucie.
  • Odpowiedz
@slkt nie chwalę się. Dzielę się dziwną historią. Byłem wypoczęty ale nie wiem czemu tak się stało.
Skąd talia teoria że byłem w stanie który nie pozwalał ? Tak, jeździłem często z małolata n------y. Nawet mi uprawnienia zabrano. Błędy młodości. A dzielę się tym bo na tym chyba polega internet. Wyluzuj gumkę ziomeczki i miej miły dzień !
  • Odpowiedz
@Patol0g zaraz się okaże że mieliśmy te sama dziewczynę 😄 /s ktoś pisał że najlepiej wyjść się rozruszać w takiej sytuacji ale ja nie byłem śpiący co jest bardzo dziwne. Poszedłem się po tej akcji przebadać i wszysko ok. To było z 20 lat temu.
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac pisze dla przestrogi że jeździłem n------y wiele razy, rozwaliłem jedno auto mocno po dużej ilości alko. Z perspektywy czasu uważam to za najgłupsze rzeczy jakie w życiu zrobiłem a robiłem i robię multum głupich rzeczy. Tylko to maxrazo innych za co mi wstyd i mam ciarki jak pomyślę o tym okresie życia. Na szczęście to było z 20 lat temu i już w tej kwestii wydoroślałem (tylko w tej)
  • Odpowiedz
  • 3
@Teuvo mam tak nie raz jestem kierowcą zawodowym i nie raz przysnie mi się i widzę że prowadzę autobus i nagle w coś uderzam i jeb wybudza mnie ze snu najgorsze co może mi się przyśnić
  • Odpowiedz