Wpis z mikrobloga

Już prawie 12, 4 godzina pracy a ja jestem już tak zmęczony, że gdyby nie redbull to dawno bym spał przy biurku. I jak tu wytrzymać, jeżeli dziś kończę o 19, bo nadgodziny. Jedyne co mnie podnosi na duchu, to świadomość, że to jedyne rozwiązanie na moje problemy z zakolami i nie tylko, bo przeszczep włosów kosztuje, karnet na siłownię kosztuje, zdrowa żywność kosztuje. No ale jakie efekty będą jak zrobię formę, będę miał włosy i ogólnie więcej kasy, wiecie, satysfakcja z wyglądu, dobre samopoczucie, powodzenie u dziewczyn i zdrowie. Ahhh życie potrafi być piękne

#rejectmodernityembracemasculinity #wygryw #przegryw #wychodzimyzprzegrywu #niebieskiepaski #rozowepaski #forma #silownia #sport #pracbaza #redpill #blackpill #podrywajzwykopem
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Apocaliptorr szkoda kasy na przeszczep. Znam kilku o robilo, nie raz, bo sa potrzebne poprawki, nie wszystkie wlosy sie przyjmuja, i znow poprawki, po kilku latach i tak wypadaja bo taka masz genetyke. Każdy z nich mówi, że szkoda bylo zachodu z tym wszystkim i lepiej bylo o----c sie na lyso. To tylko kwestia zaakceptowania samego siebie. Jest masa lasek co łysina im nie przeszkadza. Jest masa lasek co uważa, że
  • Odpowiedz