Aktywne Wpisy

Qersoui +510
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
horoksus +465
Wiecie co mnie w-----a w całej sytuacji? Podatku Belki nie ściągną, VATu nie obniżą, kwoty wolnej od podatku nie zwiększą ale rozdawanie piniendzy które bedziemy spłacać c--j wie ile na lewo i prawo jest w porządku
#kpo
#kpo

#poczta
Od kilku lat chodzę na pobliską pocztę i za każdym razem jak coś kupuję to facetki w okienkach nie wystawiają paragonów i trzeba się dopraszać, po czym wydrukowują paragon zwykłą drukarką na kartce A4, to normalne? Płacę, biorę rzecz, i gapią się jakby myślały, że mnie w podłogę zabetonowało, bo stoję i czekam na paragon. Paragon chyba zgodnie z prawem należy wystawić klientowi?
Powiem wprost, że chce tę placówkę udupić, bo za każdym razem trzeba wysłuchiwać stękania pracownic, magicznych awizo w skrzynce mimo całego dnia spędzonego w domu, a raz nawet zostawili mi awizo w skrzynce, które jak się okazało, zostało odebrane przez kogoś innego (nikt nie wie do kogo, mieli odpowiedzieć pocztą, ale żadnej odpowiedzi nie otrzymałem, do teraz nie wiem co przyszło do mnie i kto to odebrał, i jaką miał możliwość odebrania skoro awizo było niewyjęte w skrzynce).
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi