Aktywne Wpisy

butterfly +59

CzosenWan +57
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

Mam znajomego który stawia szeregówki kawałek od Wawy. Nie powiem w boomie d**** mnie zapiekła jak sprzedawał wszystko jak oszalały. Na szczęście dużo nie nabudowali wtedy. Dziś pytany jak mu idzie mówi że jakiś oglądających ma, ale generalnie średnio. Także obserwuje oferty i nic nie widzę żeby schodziło i tak trzymać. Jest git Mirki. Jeszcze trochę a ta branża od dewelopera, po pośrednika, przez budowlańca i wykończeniówkę padnie. Powiem Wam że nawet już przestałem myśleć o zakupie czegoś bo po co jak ceny tylko będą już spadać. Kupię dziś żeby za rok stracić XD nie ma głupich. Pozdro dla Mikiego i całej ekipy z tagu #nieruchomosci trzymajmy się Razem!
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
źródło: fa55e4d2b8efb4f97f4e6d60ce6baaea
PobierzWychodzi na to że Pan jak widzisz gdzieś nosacza to widzisz też siebie XDD
Napisałem to serio. Co jest złego w takiej zazdrości? Serio nie cieszy Was czasem niepowodzenie takich ciemiężycieli? Cały tag o tym pisze, ale jak ktoś mówi głośno co każdy tutaj myśli to ciii i zaraz Janusz. Chcemy jak najwyższych podatków dla bogaty. Tak żeby było uczciwie. I pisze to mimo że nie lubię lewicy i popieram konfe.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej