Wpis z mikrobloga

@heikumkeikum:
rózgę dostaniesz pod choinkę za postowanie krótkich filmików i gówna wygenerowanego przez AI
to musi być jakaś choroba umysłowa co chwila wrzucasz to g---o i nikt nie daje j-----a ciesz się z mojego negatywnego komentarza przynajmniej jedna osoba na twoje dziwactwo zareagowała
  • Odpowiedz
  • 0
@frutson wiesz, wrzucasz badziewie i obserwujesz na zywo statystyki na YT. Chodzi o wiedze jak dziala silnik YT, ze spamu nie masz wyswietlen. Natomiast wiedza jest bezcenna bo nikt sie nia nie chce dzielic. Musisz sam sie domyslac
  • Odpowiedz
  • 0
@d4rwin: najważniejsza jest miniatura. spamowanie nic nie daje, tracisz czas, miniatura ktora sciaga wzrok daje setki lub tysiace wyswietlen. YT przyznaje lososwe wyswietlenia u roznych ludzi. Twoja miniatura musi sprawiac ze klikna w shorta, jesli miniatura ma mniej niz 20proc kliniec po wyswietleniu short ginie, jesli ma od 20 do 30 short urywa sie w okolicy 400-500 wyswielten, te powyzej 40 procent przekraczaja tysiac, te powyzej 50 procent nie przestaja
  • Odpowiedz
  • 1
@d4rwin co ty,.jakie zarobki. Ja mam malenki kanal robiony dla satysfakcji. Duze kanaly zarabiaja okolo 300zl za sto tys wyswietleń filmów. Shorty zarabiaja jeszcze mniej i musisz isc w miliony wyswietlen by Ci cos YT przesłalo. Chyba ze masz reklamowy kontent od jakieja firmy ale tych stawek nie znam bo nikt sie nie chwali
  • Odpowiedz