Aktywne Wpisy

MonazoPL +172
MichuTop +100
Niesamowitym przykładem syndromu sztokholmskiego są dla mnie osoby postronne broniące astronomicznych zarobków lekarzy z NFZ, typu Aneta lat 40 kasjerka na minimalnej lub Mariusz lat 47 pracownik serwisu samochodowego. Liczne głosy od tych ludzi - "Trzeba było się uczyć", "Oni ciężko się uczyli przez 6 lat na studiach, zarobki 100k im się po prostu należą". Zupełnie jakby inni ludzie potrzebni gospodarce nie musieli się uczyć czy równie ciężko albo i ciężej pracować,

#majsterpirzu #chwalesie #diy #drewno
źródło: temp_file24821733339518377
Pobierzźródło: temp_file5062198236799100460
Pobierzźródło: temp_file8061535244035217940
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
A tak na serio to te lampy byly modne 4 lata temu. Były modne jakieś 2 miesiące i szybko zniknęły. No i w sumie bardzo dobrze. Tak jak te stoły z żywicą ( ͡º ͜ʖ͡º)
@zzbkk: nigdy w życiu, olejem jadalnym to sobie możesz impregnować deseczkę do krojenia, nic więcej. Są do tego celu specjalne oleje do drewna, są też specjalne środki do patynowania drewna (w lerła kupisz). Drewna opalanego nie cierpię, ale to moje zdanie, Ty masz pewnie inne, zgodzę się jednak z przedpiścą, że lepiej wygląda, jeśli się opali mocno, a potem podszlifuje albo przetrze
Sam sobie dorobiłeś cała teorie i ułożyłeś ja w głowie ¯_(ツ)_/¯
@zzbkk: Kup normalnie olej tungowy, a nie druciarsko jadalny.
@Adamczarny: każdy naturalny może ci zjełczeć jak nie
Jest spoko, a marudników modnisiów nie słuchaj.
Już kilka weekendów robię remont w salonie. Chodziłem po wszystkich sklepach z oświetleniem i nic ciekawego nie znalazlem... kupiłem dwa takie, ale twoja robota bardziej mi się podoba, niestety nie pasuje do mojego domu :(
źródło: temp_file3679005249467646810
Pobierzźródło: IMG_8603
Pobierz