Wpis z mikrobloga

Jak wy to robicie, że jesteście tak obrzydliwie szczęśliwi (°°
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Teuvo ja się urodziłem nadczłowiekiem I psychicznie nic mi nie może dolegać. Rodzina z super dużymi problemami ale było minęło, nie będę starego cales życie ścigał za to że lipę odwalał.
  • Odpowiedz
@Teuvo:Związałem się z kobietą która jest najlepszym człowiekiem jakiego spotkałem w życiu. - pracowitą, opiekuńczą, idealna matką, s--s - wiadomo, nie jest to już taka częstotliwość jak kiedyś, ale nadal mocno się pożądamy, mamy 6 letniego syna który jest sensem mojego życia. Mamy mieszkanie które dostałem od mojej matki prócz tego drugie, które dostałem w spadku - wynajmuje je.

Czasem po pracy siadam w rozkładanym fotelu, wyciągam nogi i myślę
  • Odpowiedz
@Teuvo: mam kasę, dużo kasy, a za młodu przerobiłem takie sytuacje seksualistyczne, że się momentami wstydzę.

Do tego mindset psychopaty, zaburzenia snu i specyficzne pochodzenie narodowo-klasowe będące paliwem do uznawania swojej własnej wyższości nad wszystkimi wokół. To wszystko podlane skąpstwem wymieszanym z minimalizmem, czyli teoretycznie zasobów kasy po uwzględnieniu inflacji starczyłoby mi na około 20 lat przy przeżeraniu. Ponadto cieszę się małymi rzeczami. Plus bardzo sztywny kodeks moralny w punktach,
  • Odpowiedz