Aktywne Wpisy

hotshops_pl +1130
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz
gonzo91 +67
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Comme des Garcons 2011 to chyba najbardziej absurdalna kompozycja pod względem nut jaką miałem okazję testować. Rzeczywiście czuć w niej klej oraz brązową taśmę klejącą, czy też jakąś gumę. Jest niczym zapach unoszący się w lokalnym sklepie z narzędziami. Aldehydowy i nieco świeży, wydaje mi się że jest też trochę szafranu i kwieciste bezowe nuty. W drydownie pojawia się więcej tych kwiecistych akordów, a klej i taśma słabną, co nie zmienia faktu że przez większość czasu są dominującymi nutami.
Szczerze powiedziawszy nie pachnie to jakoś źle, ale jest to zdecydowanie sztuka dla sztuki. Nisza potrafi oferować niekonwencjonalne perfumy, lecz Comme des Garcons 2011 wykracza w tej kwestii poza skalę. Ciężko mi sobie wyobrazić by ktoś chciał rzeczywiście pachnieć w ten sposób i pozycja ta jest dla mnie jedynie ciekawostką. Co więcej, jak można się domyślić po nutach, jest bardzo syntetyczna.
Podsumowując Comme des Garcons 2011 to bardzo specyficzny zapach, który najlepiej sprawdzi się dla pracowników sklepów budowlanych, którzy pragną stać się częścią asortymentu, lub osób będących tekturowym pudełkiem. Nie ma tragedii, da się to nosić, pytanie tylko po co? Ocena końcowa 4/10
źródło: 375x500.14023
Pobierzostatnio robiłem też zakupy w moonscentbar a tam z kolei zapomniałem dodać próbkę tego o czym mówisz (╥﹏╥)
źródło: image
Pobierz