sercepodostrzem
1608
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
CJzSanAndreas
@sercepodostrzem ludzie mówią, że GTA jest nierealistyczne bo w radiu lecą na okrągło te same piosenki tymczasem jest ich tam więcej niż w RMF
1473
Xinesis
Xinesis
@sercepodostrzem: za rmf rf powinien być wypłacany dodatek za pracę w warunkach szkodliwych
833
JurekWonsik
Radio to jest rozrywka dla upośledzonych. Głowa mi paruje po godzinie słuchania tego szitu. Wtedy też z reguły jestem po czwartym odsłuchu całej ich dziennej playlisty ( ಠ_ಠ)
44
Viarus_
@Gilgamesz69 eska to poza vox największe ścierwo które sprawia że mam ochotę sobie włożyć gwoździa w ucho tak żeby przebić bębenki. A wystarczy odpalić eskę rock
31
Frank_Parker
@sercepodostrzem KARADZICIUUU
PODNIES SERBE SVOJEEEEEE
28
cinu4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
20
For_Emma
@sercepodostrzem: AR TI LERIA!!!!!!!!!!
19
Euphor
19
elLimon
@sercepodostrzem kiedyś nie rozumiałem co ludzie mają do Sannah. Teraz po 8h, gdzie w robocie leci RMF już rozumiem. W ciągu dnia ze 4 razy tego wyjca potrafią puścić.
19
koniecswiatajestbliski
@sercepodostrzem: ONA JAK BUŁKA TARTA SŁUCHA MOCARTA I NOSI RUUUUŻ
15
Patol0g
@sercepodostrzem: Na szczęście istnieje to
14
fontana666
@sercepodostrzem: Nie wiele wiecie o życiu, Spotify wrapped
12
Larkin21
Larkin21
11
odislaw
Radio to jest rozrywka dla upośledzonych. Głowa mi paruje po godzinie słuchania tego szitu. Wtedy też z reguły jestem po czwartym odsłuchu całej ich dziennej playlisty ( ಠ_ಠ)

@JurekWonsik: mnie r---------a, ze w dwoch głównych komercyjnych radiach leci w kółko tylko kilkadziesiat tych samych kawałków. Zachodzę w głowę jak to mozliwe kiedy jest tyle tysięcy fajnych piosenek z roznych gatunków, klasyków czy nowości. Jak to jest kiedy
11
Kagernak
8
Szalonytarocista
@sercepodostrzem
W RMF najgorsze są poranne żarty dla ćwierćmózgów.
6
bastek66
6