Radio to jest rozrywka dla upośledzonych. Głowa mi paruje po godzinie słuchania tego szitu. Wtedy też z reguły jestem po czwartym odsłuchu całej ich dziennej playlisty ( ಠ_ಠ)
@Gilgamesz69 eska to poza vox największe ścierwo które sprawia że mam ochotę sobie włożyć gwoździa w ucho tak żeby przebić bębenki. A wystarczy odpalić eskę rock
@sercepodostrzem kiedyś nie rozumiałem co ludzie mają do Sannah. Teraz po 8h, gdzie w robocie leci RMF już rozumiem. W ciągu dnia ze 4 razy tego wyjca potrafią puścić.
Radio to jest rozrywka dla upośledzonych. Głowa mi paruje po godzinie słuchania tego szitu. Wtedy też z reguły jestem po czwartym odsłuchu całej ich dziennej playlisty ( ಠ_ಠ)
@JurekWonsik: mnie r---------a, ze w dwoch głównych komercyjnych radiach leci w kółko tylko kilkadziesiat tych samych kawałków. Zachodzę w głowę jak to mozliwe kiedy jest tyle tysięcy fajnych piosenek z roznych gatunków, klasyków czy nowości. Jak to jest kiedy
Suvy są bez sensu. Jedyna różnica między tymi autami to pojemność bagażnika, no i rozmiar -Obydwa samochody wezmą na pokład 5 osób (kierowca + 4 pasażerów) - dojadą z punktu A do punktu B (tak nawet 1.2 pure tech dojeżdża z punktu A do punktu B czy to używka czy nowy z salonu)
Trzeba kuć żelazo póki gorące i jak najszybciej zakazać używania jakichkolwiek sociali gówniarzom do co najmniej 16 roku życia. Zero, żadnych gier online, żadnych z-------h grup na Discordzie, żadnych dwusekundowych filmików na tiktoku. Internet tylko pod ścisłą kontrolą. To co się zaczęło w ostanim roku odwalać przeszło wszelkie granice.
PODNIES SERBE SVOJEEEEEE
@JurekWonsik: mnie r---------a, ze w dwoch głównych komercyjnych radiach leci w kółko tylko kilkadziesiat tych samych kawałków. Zachodzę w głowę jak to mozliwe kiedy jest tyle tysięcy fajnych piosenek z roznych gatunków, klasyków czy nowości. Jak to jest kiedy
W RMF najgorsze są poranne żarty dla ćwierćmózgów.