Aktywne Wpisy

kecyc +88
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

Nie mam z tym żadnego problemu, prezent ma sie podobać, pasować itd itp. Jeśli osoba mi bliska mówi że coś jej się w prezencie nie podoba to idziemy i to wymieniamy, tak samo ja mam pełne prawo żeby tak powiedzieć i oczekiwać wymiany
@dr_papieros: widocznie jesteśmy wychowani w zupełnie inny sposób, nie każdy rozumie że w prezencie, czy oświadczynach wcale nie chodzi o to fizyczne "chwilowe" i przemijające dobro materialne
Jak komuś chodzi i "ta zabawka mi się nie podoba chce inną" jest grane to w porządku. Ale ja takiej osoby nie brałbym na narzeczoną
Ja kupiłem ten, i to jest mój pierścionek dla niej. Jak go sobie wymieni na inny, albo sprzeda i kupi inny to już nie będzie mój pierścionek. To się nie kupuje by się tym chwalić, czy robić zdjęcia, tylko się zaręczyć z
No tak tylko jak widzę takich pierścionków "mniej więcej" jest mnóstwo. Więc co to za problem wymienić to "mniej więcej" na coś "więcej" co sprawi jej większą dumę i
Jak się zupełnie nie podoba, to można o tym normalnie, porozmawiać i wymienić na taki, który bardziej wpisuje się w gust w tym samym przedziale cenowym.
@dr_papieros: mamy to! Jest źródło naszych niejasności!
To nie pierścionek sprawia dumę i radość. Biżuterię możesz kupować bez okazji. Pierścionka równie dobrze mogło by nie być, albo mogła to by być nakrętka z obietnicą kupienia czegoś lepszego w przyszłości
To druga osoba sprawia dumę i radość, obietnica małżeństwa, nie rzecz
@alfka: partnerkę też można wymienić na taką, której podejście do rzeczy materialnych bardziej nam pasuje ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Jest takie przysłowie: "pszczoła nie traci czasu na przekonywanie much że miód jest smaczniejszy od gówna". Po co ja mam tłumaczyć, że złym jest wymienianie prezentów które