Aktywne Wpisy

annlupin +19
siedze se jusz a co uwas
źródło: annlupin4568795847
Pobierz
Mantusabra +12
żyjemy w stymulacji
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin4568795847
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mam fantazję, by moja #rozowypasek była pożądana.
Moja kobieta jest z tych porządnych. Nigdy przez wszysttkie lata nie dała cienia podejrzeń o niewierność, nielojalność.
Problem w tym, że ma tez niskie poczucie własnej wartości. Jest piękna, atrakcyjna, szczupła, wygląda na 24-25 lat mając 30.
Wielu mężczyzn mówi mi, że mam fajną żonkę. Chciałbym, by ktoś ją podrywał, by było trochę emocji, by poczuła się doceniona przez kogoś innego, bo moje zapewnienia o jej pięknie i urodzie raczej traktuje już jak ja słowa babci "jesteś przystojny wnusiu". To nie ma mocy sprawczej.
Obraca się w żeńskim środowisku, mała firma, prawie nie ma chłopów. Koleżanki ma normalne, chodzą na zakupy, do kawiarni. Booooring.
To głupie ale chciałbym by ktoś pożądał mojej żony. Wiem, że takie akcje nie kończą się dobrze, więc zostawiam to tylko w swojej głowie. Jestem też ciekaw, czy gdyby życie podrzuciło jej okazję, przystojnego faceta w jej typie, to jak by się zachowała. Kiedyś delikatnie przytarła typowi auto. Typek chciał w zamian się spotkać na kawę. Zlała go ciepłym moczem, ale na kilka miesięcy jej poczucie wartości ewidentnie wzrosło.
I zeby nie bylo - doceniam perełkę, którą znalazłem. Nie zamierzam tego psuć. Po prostu chciałem opowiedzieć o swoich pragnieniach.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
( ͡° ͜ʖ ͡°)