Aktywne Wpisy

Jamniki2 +70
Ale mam niemiłosierną bekę ze znajomków, co kupili na samym szczycie etf na sp500 bo miało ciągle rosnąc i zwrot ,,większy niż z nieruchomości" oczywiście połowa już sprzedała ze stratą po obsuwie 5% i p---------e typu ,,wole zainwestować w firmie, przynajmniej nie p-------e jak tu" XDDD ostatnio sp500 mega modny się zrobil, macie jakieś historie nowych inwestorów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeden przed zakupem nawet mówił, ze on
Jeden przed zakupem nawet mówił, ze on

reseted +1

Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
źródło: 9812_MTRP_02_I_AUDI-C
Pobierz@brazowooka_eS ja tam chcialem prawdziwe quattro od audi a nie jakies sraken pierdaken haldexy. marzenie spelnilem z 100 c4 w najlepszej budzie,
źródło: hq720
Pobierzźródło: temp_file1317880455719350358
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: 1999-Eclipse-GSX-3-1
Pobierzhttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/Cortina.mk1.white.750pix.jpg
W sumie potem prawie spełniłem marzenie kupując osiągalnego dla mnie następcę tego auta :)
źródło: Cortina.mk1.white.750pix
Pobierz@Vader-Poland: widzę nie jestem sam :D miałem chyba nawet z takim albo niebieskim plakat powieszony na ścianie :D cholera wie czemu akurat ten mi się za takiego naj naj młodszego dzieciaka podobał a nie jakies lambo :D
źródło: image;s=5120x0;q=80
Pobierzźródło: temp_file8972922307333449049
PobierzZnajomych mi nie brakuje, ale ilość przejazdów w więcej niż ja + różowy pasek to mogę policzyć na palcach 1 ręki w skali roku.
Co nie zmienia faktu że mam łóżko na pace i życie jest piękne :)
źródło: temp_file1643007041992277240
Pobierz